Matysek Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Mam P405 kombi 1,6 Gli kolik ma byt v paluboce v te horni rade zarovecek? A nevi nekdo kde sehnat ten popis kontrolek? Povezte ze skusenosti co tam ma byt a co ma svitit?!!? Citovat
Roman Odesláno 21. srpen 2004 Odesláno 21. srpen 2004 Popis kontrolek najdeš v knize Jezdíme s vozem Peugeot 405,stojí asi 150,-Kč.Je to sice kniha relativně na nic ale na rozdíl od Jak na to za 600,- v tomto ohledu užitečná.Osazení kontrolek se liší podle výbavy a typu vozu.Pokud vydržíš cca týden (dovolená), tak Ti to naskenuju a pošlu.Akorát mi napiš na můj mail,jestli to chceš. Citovat
Matysek Odesláno 23. srpen 2004 Autor Odesláno 23. srpen 2004 Tak to beru vydrzim nechvatat to ale hodilo by se mi to Tak ti moc diiiiiiiik Citovat
Mišob Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Z leva do prava. Hladina chl. kapaliny Opotřebení brzd destiček ABS Dálková světla Potkávací světla Obrysová světla Dobíjení Kontrolka ruční brzdy Kontrolka tlaku oleje Podle mího bys mněl mít všechny žárovky obsazeny kromně ABS pokuď ho nemáš. Jestli ty žárovky budeš vymněňovat tak si asi užiješ. Já musel upravit jiný typ protože sem je nemohl sehnat. Citovat
Matysek Odesláno 24. srpen 2004 Autor Odesláno 24. srpen 2004 Je to v pohode ja jsem sehnal stejny teda jeste jsem je do tech patic nedaval ale na pohled jsou stejny jestli budes chtit tak sem napis je ti napisu jejich typ za ty kontrolky dik kdyz jsem to rozebral tak jich tam pulka chybela samozrejme i paticema ALE DIIIIIIIIk:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.