alesh306 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mam 306ku 1.4 ani ne mesic z inzeratu a ted jsem zjistil ze mam v chladici kapaline olej,je tam takove bahynko nahore,vim ze je to spatne ale co s tim?Co to znamena?Diky za rady [upravil dne 12/12/09 alesh306] Citovat
qmysak Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 v lepším případě bych řekl těsnění pod hlavou, ale taky može byt křivá hlava pokud to předchozí majitek uvařil Citovat
alesh306 Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Je tam tak 2cm vrstva oleje.Jde nejak jednoduse zjistit kde je problem?Kriva hlava,to se musi vymenit cela ta hlava nebo to jde opravit.Me asi klepne pepka! Citovat
dolly1010 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Co ti na tohle říct? Snad jen tohle: (viz můj obrázek) a hlavně http://mylms.ic.cz/index.php?text=174-tesneni-hlavy-valcu Na stejným autě a motoru mě to stálo 5200Kč ale od tej doby voda v pohodě To bylo ale jen těsnění, pokud to je něco s hlavou tak to bude asi horší. Ale myslím, že 1.4ky na těsnění trpěj... Já to měl taky už od koupi a kdybych ti měl vyjemnovat všechno, co sem vyměnil... PS.: Pokud budeš měnit těsnění vyměň i gufera ventilů [upravil dne 12.12. 09 dolly1010] Citovat
Dopiťák Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Mno alesh neves hlavu..Ja kdyz sem koupil moje auti tak tam bylo taky prdly tesneni pod hlavou a po vymene kterou sem si delal sam je vse ok..a stalo me to asi 1200kc na 1.8 8v..tesneni asi 750kc jeden levnej filtr + jeden levnejsi olej na vyplach 450kc(je to olej s filtrem jen na ten vyplach motoru)..potom si koupis new filtr nejakej stredni olej a auto by melo behat jak svicary pokud s tim autem nekdo nejezdil jak hovado i s teplotou motoru pres 90stupnu(pak by mohla byt ohla hlava)..a pokud si auto koupil i s tim tak je mozne ze to auto nekdo prodal jen kvuli tomu ze ma praskly to tesneni ale ne vzdy to neni vada(nekdy je to + protoze autu nic neni krom tohodle a cena je nizka) ...Jen nekteri lide z toho delaji strasaka..a ono mohlo bejt to tesneni horsi od vyroby bo jen spatne utahly hlavu(jak sem to na aute mel ja)pak ti to foukne po 130tkm ...Jinak jestli to mas mesic novy tak bych to resil s bazarem bo predchozim majtelem mel bys mit na to nejakou zaruku + po koupi vozu se delaji oleje + rozvody novy takze to zase nebude tak hrozny podle me.. Citovat
alesh306 Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Co ti na tohle říct? Snad jen tohle: (viz můj obrázek) a hlavně http://mylms.ic.cz/index.php?text=174-tesneni-hlavy-valcu Na stejným autě a motoru mě to stálo 5200Kč ale od tej doby voda v pohodě To bylo ale jen těsnění, pokud to je něco s hlavou tak to bude asi horší. Ale myslím, že 1.4ky na těsnění trpěj... Já to měl taky už od koupi a kdybych ti měl vyjemnovat všechno, co sem vyměnil... PS.: Pokud budeš měnit těsnění vyměň i gufera ventilů [upravil dne 12.12. 09 dolly1010] Ha! to je presne ten sam **** co tam mam ja http://www.peugeot-club.com/topic/42545-kdy-vymenit-tesneni-pod-hlavou/#599808 [upravil dne 12/12/09 alesh306] Citovat
alesh306 Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: tommas11 Mno alesh neves hlavu..Ja kdyz sem koupil moje auti tak tam bylo taky prdly tesneni pod hlavou a po vymene kterou sem si delal sam je vse ok..a stalo me to asi 1200kc na 1.8 8v..tesneni asi 750kc jeden levnej filtr + jeden levnejsi olej na vyplach 450kc(je to olej s filtrem jen na ten vyplach motoru)..potom si koupis new filtr nejakej stredni olej a auto by melo behat jak svicary pokud s tim autem nekdo nejezdil jak hovado i s teplotou motoru pres 90stupnu(pak by mohla byt ohla hlava)..a pokud si auto koupil i s tim tak je mozne ze to auto nekdo prodal jen kvuli tomu ze ma praskly to tesneni ale ne vzdy to neni vada(nekdy je to + protoze autu nic neni krom tohodle a cena je nizka) ...Jen nekteri lide z toho delaji strasaka..a ono mohlo bejt to tesneni horsi od vyroby bo jen spatne utahly hlavu(jak sem to na aute mel ja)pak ti to foukne po 130tkm ...Jinak jestli to mas mesic novy tak bych to resil s bazarem bo predchozim majtelem mel bys mit na to nejakou zaruku + po koupi vozu se delaji oleje + rozvody novy takze to zase nebude tak hrozny podle me.. No ono to auto neni z bazaru ale koupeno z inzeratu od jednoho pana. Je potreba pri vymene tesneni ten vybrus nebo ten se dela az kdyz je kriva ta hlava?Zvladnu to opravit sam?(jsem zamecnik) Citovat
autospravca Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Tento druh poruchy ja na 90% , sposobený tesnením pod hlavou.Olej do vody sa dostáva cez mazací kanálik, ktorý je v tesnení hlavy .Určite nebude krivá hlava.Samotnú hlavu ľahko premeraš, priložením rovného oceľového pravitka.Vatšinou býva hlava(myslím hlava z AL)vyžraná od chladiacej zmesi a vtedy je potreba hlavu vyrovnať frézovaním(podobne ,ako pri krivej hl.) Citovat
dolly1010 Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: alesh306 Je potreba pri vymene tesneni ten vybrus nebo ten se dela az kdyz je kriva ta hlava?Zvladnu to opravit sam?(jsem zamecnik) Jde o to, jestli se na to cejtíš a máš vybavenou dílnu. Ale podle tvejch dotazů bych si to dal do servisu. Tam to budeš mít jestější, se zárukou a samozřejmě i dražší. Je to o odvaze a zručnosti. Já třeba z auta vytáh komplet palubku a znovu bych si to asi už nedal Do motoru bych se nepouštěl... [upravil dne 12.12. 09 dolly1010] Citovat
alesh306 Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Původně zaslal: alesh306 Je potreba pri vymene tesneni ten vybrus nebo ten se dela az kdyz je kriva ta hlava?Zvladnu to opravit sam?(jsem zamecnik) Jde o to, jestli se na to cejtíš a máš vybavenou dílnu. Ale podle tvejch dotazů bych si to dal do servisu. Tam to budeš mít jestější, se zárukou a samozřejmě i dražší. Je to o odvaze a zručnosti. Já třeba z auta vytáh komplet palubku a znovu bych si to asi už nedal Do motoru bych se nepouštěl... [upravil dne 12.12. 09 dolly1010] Hmmm,mas pravdu servis bude jistejsi.Ma cenu to vypustit, vyplachnout a znovu naplnit ten chladic,nebo rovnou do servisu?Nejhorsi je ze tech zavad je tam vic :Airbag blika a pak sviti,ventilace nefouka a kdovi na co jeste narazim Je to moje prvni auto.Sakra byli tam se mnou pri nakupu auta dva znami co se v autech docela vyznaji a prej super kara za ty prachy Tak nevim no Citovat
Qcko Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Takych co sa vyznaju v autach po svete behaaaaaa:D:D:D (nic proti znamym)...keby bol s tebou niekto, kto sa vyzna v P306, to je ina... Ten airbag je u tohto auta celkom normalny, ak ta to potesi, na 95% je to konektor pod sedackou (vodic/spolujazdec).... Ak by si sa snazil to rozpajat, tak si prosim ta najprv ODPOJ AKUMULATOR, aby si nebol prekvapeny dierou vo volante alebo buchnutou pyropatronou:aut Ked nefuka ventilacia, treba premerat, ci ti ide elektrika do ventilatora (je pred spolujazdcom zospodu), ak ide, pozriet ventilator, ak nejde, najprv poistka a potom bohuzial hladat chybu v dratoch (to ma nebaviii)... Ak si zaciatocnik, do tesnenia pod hlavou sa urcite nepustaj, praca to nie je tazka, ale citliva na presnost a hlavne na utahovacie momenty;) No a urcite musis dostat ten hnus z chladica, to je iste, ak sa citis, tak ho z auta kludne vyber a povyplachuj poriadne, ale je dobre vediet, ako to potom znova naplnit a odvzdusnit:papa [upravil dne 12/12/09 Qcko] Citovat
jofo Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Ten ventilator nejde na 99percent pre zhoreny konektor co je na ventilatore. Citovat
Dopiťák Odesláno 12. prosinec 2009 Odesláno 12. prosinec 2009 Kazdopadne jestli ses zacatecnik tak to nedelej ono neni tezky to udelat..ale ja horsi to udelat dobre ono staci vic utahnout rozvod a skur... si loziska..ono chce to mit cit znam borce co dela jen zabezpecovaci zarizeni a bydli v panelaku ale zvladl to na parkovisti pred panelakem ... podle toho jak se na to citis ale jak si rikal ze mas znamy tak jestli se vyznaj v autech tak ti rozvody a utahnuti hlavy delat problemy nebudou ne? Citovat
alesh306 Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Ahoj vsichni mam moznost koupit knizku Jak na to: Peugeot 306,znate to?Je to dobre?Ma cenu to kupovat? [upravil dne 13/12/09 alesh306] Citovat
Qcko Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Sasmozrejme, super knizka, mam ju aj ja a ma ju tu dost ludi myslim, dozvies sa v nej o aute vsetko a na zakladne veci su tam aj dobre obrazky:roker Citovat
alesh306 Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Ok mam totiz moznost ji koupit za 250kc (samozrejme ne novou ale v dobrem stavu) Neni to jen nejakej ten manual co je v aute abych ho nemel 2x Daji se podle toho delat opravy?Je to i na 1.4ku? Citovat
dolly1010 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Je to bestovní knížka. Je v ní popsaný i jak zgenerálkovat motor Podle knízky si vyměníš kapaliny, oleje... Na konci jsou i elektro schémata. Na 100% doporučuju. Za tuhle cenu nemá ani smysl uvažovat PS.: Motory tam jsou \"všechny\" Citovat
alesh306 Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 Ok supr,tak ja ji teda vezmu.Dekuji kluci Citovat
alesh306 Odesláno 14. prosinec 2009 Autor Odesláno 14. prosinec 2009 Ahoj myslite ze muzu pouzit tento olej do me 1.4ky? http://tuning.autodoplnky.cz/mogul/motorove-oleje/polosynteticky-olej-mogul-forte-gx-fe-pro10w-40-4-s254733 Kdyztak mi neco doporucte.Nevim co je tam ted za olej (opet) mam to cele pred vymenou oleje a filtru nejak proplachnout,nebo jen vypustit a doplnit novej olej? Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.