Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: Sasa

Čau chlapi.Chci koupit 806,napište na jaké vady se zaměřit a jaké máte skušenosti s tímto autem.Dík:papa

vsechno, co se mi podarilo zjistit, jsem shromazdil na p806.ic.cz. Najdes tam ruzne recenze a dalsi informace :)

Zkusenosti? projdi si forum, nikdo si na nic zasadniho nestezuje :D je to super auto :super :super

Pri koupi si dej pozor na opotrebeni predni napravy, brzo odchazi a oprava neni nejlevnejsi. U starsich rocniku praskaji pate dvere, jsou z laminatu. Tahle auta take casto maji sramy na karoserii, pokud s nimi majitel neumel couvat a parkovat...

Jinak je p806 v podstate civilni dodavka, takze vydrzi docela dost, jak vekem tak i kilometrickym prubehem. Problematicka je volba motoru: benzin zere kolem 10l, diesel 1.9td je pry slaby na tak tezke auto a prehriva se, silnejsi zase dokaze rozmlatit prevodovku, ohledne novejsich HDi motoru nevim.

Odesláno

Ahoj.Potřeboval jsem vyměnit žárovku - parkovačka v zadních dveřích - a sundal jsem tapecírunk.Po výměně žárovky jsem zkontroloval,zdali něco nepotřebuje přitáhnout a všiml jsem si,že okolo značky je prolis prolomený.Bylo přes to vidět na druhou stranu.Zalil jsem to silikonem.Dveře jsou opravdu z laminátu,a navíc tam bylo napsáno datum 27.1.1997.Rok výroby v techničáku asi není v mém případě rokem výroby...P806

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...