Murdoc Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 To medvěd: rozumím a už se moc těším. :D P.S.: (nevíte někdo o 405 v D, nejlépe 1.8TD za rozumný peníz?) Citovat
Majkl Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 Nemoh by bejt ten stůl ještě o něco delší,že bych se zasek?Tedy rád bych se zasek! Citovat
Marlin Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 kdyz nebudu mit blbe rozvrh, tak dorazim (ale protentokrat a na dalsi skolni rok uz z Liberce.....:D:D) Citovat
vector Odesláno 12. září 2004 Odesláno 12. září 2004 No já doufám, že už bude můj drak po opravě a vymyslim zase brutální tuzing pro tuto slavnostní příležitost. Když nastartuju tak přijedu. Citovat
Luger Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Já pracuju na odstávajících plastech a tom předku - spojleru, co mi leží na balkoně... DOUFÁM že už to tam bude, do onoho čtvrtka, páč nerad bych po příjezdu opět sledoval hromadu pežotářů jak mi s pobaveným úsměvem na tváři obíhají auto a brnkají prsty o plasty se slovy \"Nojo, taky ho za mlada tahali za uši\" Citovat
Simako Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Super to se mi hodí budu tam Hodlá tam někdo přespat? Citovat
Tazman Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 triadvacateho je za rohem tak honem probudit lvi a jedem na Dzbaaaaaaaaaaaaaaaaaan:papa:P;):) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.