Guest MMMMM Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Nevíte proč mi nejdou hrát v rt3 rádiu mp3? Vložím CD s mp3 a ono se nic nenačte. Tlačítkem source mohu stále přepínat pouze mezi cd meničem a rádiem. Když dám hudební cd tak to jde. Citovat
jofo Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Skus nahrat tie mp3 co najnizsou rychlostou. Ak to nepomoze tak pozri aky datovy tok je na tych mp3. A skus nahrat mp3 s inym datovym tokom. A ak ani to tak potom vycistit optiku a ak ani tak tak zacat zhanat novu optiku. Mne cd hra super, ale mp3 alebo cd s mapou nacitava dost dlho a niekedy sa stane ze ked hra mp3 tak proste prestane a za chvilu zacne zas. Uz som aj cistil optiku ale nepomohlo. Na ebay som nasiel par za 120 dolacov. Citovat
pkr Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Podrž tlačítko MENU a zkontroluj,jakou máš verzi softu.Ve verzi 6.62 a 6.63 by měli hrát MP3 bez problémů.Pokud budeš mít nižší verzi,tak musíš přejít na 6.63. Pokud CD hrajou,tak by optika měla bejt v pořádku. A měnič MP3 nepřehrává vůbec. [upravil dne 10.12.09 pkr] Citovat
jofo Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Původně zaslal: pkr Podrž tlačítko MENU a zkontroluj,jakou máš verzi softu.Ve verzi 6.62 a 6.63 by měli hrát MP3 bez problémů.Pokud budeš mít nižší verzi,tak musíš přejít na 6.63. Pokud CD hrajou,tak by optika měla bejt v pořádku. A měnič MP3 nepřehrává vůbec. [upravil dne 10.12.09 pkr] Ako som pisal mne CD tiez nacita bez problemov , hra bez problemov, ale mp3 nacitava dlhsie a niekedy ma s tym problem a obcas sa mi stane ze to nenacita vobec, potom len vytiahnem cd a hup uz ho nacita. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Mám nero express essentials a nevím kde nastavit rychlost vypalování, to tam snad ani není Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.