Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pežotáci.

Obraciam sa na vas s pomocou - potrebujem vymenit olej v aute. Chcem tam dat to co tam je - ESSO Ultron 5w-40. Chcem sa vas ale spytat kolko toho mam kupit? Budem to robit prvy krat tak neviem kolko tam do toho vleze.

Dalej sa chcem spytat este na filter - aky tam treba kupit? pozeral som na strankach autokelly tak nieco by som tam kupil kedze to mam hned pod oknami - ale kedze som laik tak mi pls poradte:

http://autokelly.cz/#PATH=3761801;1088;196849;207604;592756;592757;1582350|CT=4|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|

Dalej by som sa spytal este PRAZAKOV - kde je nejaka predajna s olejmi? lebo v autokelly taky olej nemaju (apon nie je v eshope). tak kam chodite nakupovat olej prazaci?

A ide o Peugeot 307 SW 2.0 HDI 79kw. rocnik 2003.

PLS a rady aby som pouzil hladanie mi netreba pisat - hladal som ale nic co by bolo pre mna som nenasiel :(

Diky vsetkym za pomoc.

[upravil dne 10/12/09 Micky99]

Odesláno

oleje vetsinou nejlepe kupovat pres Eshop, dat si vyhledat dany typ napr. na www.zbozi.cz ,srovnat podle nejlevnejsiho a pak z daneho eshopu objednat, vetsinou se vyplati koupit naraz 2 baleni, to pak je cena pres 1000Kc a vychazi postovne zdarma (vetsina eshopu to tak ma) pocitam ze tam oleje vleze tak 4.2-4.5l presne mnozstvi treba napise nekdo kdo ten motor ma a vi o nem vic

Odesláno

JJ na eshope som hladal - dik tiez za nazor ma nenapadlo kupit aj viac. aby som sa priznal tak 23teho idem na slovensko a tam sa olej vymeni a dovtedy ho musim zohnat. takze chcem ho najprv kuknut tento vikend tu niekde v prahe ak ho zozeniem tak v poho ak nie tak urcite ostane ten eshop aj ked dufam ze to stihnu dodat. viem ze si to takto zdrzujem sam ale radsej by som si ho kupil v kamenom shope. tak preto ta prozba na prazakov;)

Odesláno

jedna otazka k olejum nedavno sem mnenil olej a filtr..mohu pri dalsi vymneně pozit jinou znacku leje treba kvalitnejsi?nebo bych tam mel porad davat stejnou znacku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...