jozefsv Odesláno 11. prosinec 2009 Autor Odesláno 11. prosinec 2009 ked stretnem kolegu fizla tak sa pre istotu opytam ako to riesia ale potesili ste ma.uz nemam obavy.minuleho roku niekedy este zaciatkom pokutovali kolegu na octavii pre tescom pretoze mal uvedene ako nakladne auto. Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 To JosefSV - věřím Ti, že se to Tvému kolegovi mohlo stát. Já jel v roce 2001 VW Transporter ve čtyřech lidech do Rumunska a při zpáteční cestě chtěli Maďaři na vstupu vidět zelenou kartu - no a všimli si, že auto je hlášeno jako Nko a tak jsem musel strávit příjemných několik hodin mezi kamiony (vysvětluj něco \"hungáriš\", když umíš jen česky, trochu slovensky a ještě míň rusky), zaplatit cca 500,- Kč nějakou celní jistotu či co, na spedici jsem dostal nějaký papír z počítače, kde jsem stanoven hraniční přechod na Slovensko Rajka, Já potřeboval na Komárno, takže jsem celé Maďarsko přefrčel a na výjezdu na Slovač jsem naštěstí žádnou zelenou kartu už neukazoval. Musím říct, že pohled na blbýho tranďáka mezi 40ti tunovými monstry na čáře byl fakt tristní. Citovat
mato88 Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 je to zakaz vjazdu nakladnych vozidiel nad 3,5 tony a kedze mas do 3,5 tony,mozes tam ist,ale pozor,ak mas aj privesny vozik a suprava prevysuje 3,5 tony,uz tam ist nemozes!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.