Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odpory co se dávají do fábií vůbec nedoporučuji :blicismajlik. Cena dobrá, žárovky vydrží podstatně déle, ale první jízda v noci a šlo to ven rychleji než dovnitř. Takže H7 Hella 138Kč za kus a spokojenost :papa

Odesláno

Je to na akukolvek ziarovku 55W ak chces pouzit inu musis sa trosku pohrat z odporom R1 a kondenzatorom C1 .V tomto zapojeni to nabieha asi 7 sekund .Ak zmensis R1 bude to rychlejsie .Dlhsi cas nabehu by som nedaval nakolko R2 nema dostatocny chladic a je zatvoreny vo svetle .Je mozne dat chladic aj von ale to sa mi z estetickeho hladiska nepacilo .Pozor na spravnu polaritu napatia z origo konektora ,zlty je plus .Lepsie sa zaklada ak v origo konektore zamenite kontakty z vodicmi + a -

Tranzistor je odizolovany od plechu

Odesláno

martinmz: ten odpor R2 sa nehreje moc kedze je len na 16W?

Ako dlho to mas asi v aute? A ako dlho tam mas tie ziarovky?...sorry za tolko otazok, ale dost sa mi to zapacilo

Vopred DIKY

[upravil dne 19/12/09 shark734]

Odesláno

Odpor je zapojeny len pocas postupneho rozsvecovania ziarovky tych par sekund to vydrzi a aj preto je na tom plechu po rozsvieteni ziarovky na plny vykon uz nie je v cinnosti mam to 4 mesiac zatial bez vymeny ziarovky predtym kazde 2 mesiace vymena.Urumovi som poslal video mozno sa mu podari to sem dat

[upravil dne 19/12/09 martinmz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...