qmysak Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 zdravím mám asi blbý dotaz, kde najdu na 2,2 hdi žhavící svíčky???sem čučel na motor( oddeklovaný samozřejmě-nejsu blbý první den:roker) ale nějak sem je nenašel:myslim može mě někdo poradit??foto by bylo dobré a ještě kde je relé žhavení:-) blíží se zima tak bych to rád omrknul zatím dík Citovat
Boronta Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Zdravím na jih, já tam na 2,0 cosi vidím, chystám se kontrolovat. Několikrát jsem nemohl nastarovat, ale možná to nemělo natlakovanou naftu. Když dám čas (jelito \"podávací čerpadlo\") aby natlakovalo (myslím) tak to chytá. Taky nevím, má-li po celou dobu žhavení svítit kontrolka, kořeň na parkovišti tvrdil, že to je informativní, a žhaví to svévolně. Nedařilo se mi to najít ve starých , aby zase nekdo nemával Dík Citovat
pastorek Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Toto by ti mohlo pomôcť. Je vidieť že sú zo zadu motora a je tu i vyobrazené relé ktoré býva na karosérii v motorovom priestore. [upravil dne 9/12/09 pastorek] Citovat
qmysak Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 ok mrknu na ty žhaviče v jakém jsou stavu a relé žhavení je kde přesně???jak se pozná že je dobré??? Citovat
pastorek Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Najlepšie ho skontroluješ keď zmeriaš napätie na žhavičoch. Počas žhavenia tam musí byť cca 12V Citovat
foxo Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 ja si myslim, ze su vpredu, este pred vstrekama. Neco take tam je, a vedu k temu draty, takze to bude asi ono... ahaa, teraz kukam, ze ten obrazek je z 2.2 HDi, ponevac, 2.0 nema dve vackovky.... [upravil dne 11.12.2009 foxo] Citovat
mayo406 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Žhaviče na 2.2 HDi sú zozadu a je k nim dosť blbý prístup.Najlepšia kontrola je taká,že z každého odpojíš prívodný kábel a medzi žhavič a kostru dáš ohmmeter a musí ti ukázať odpor cca 1 ohm.Ak je odpor väščí elebo nekonečný je daný žhavič zlý. Citovat
Bjukemen Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 ..ja som tam daval aj zrkadielko aj všetko a žhaviče na 2.2 som nevidel,ako su tam ukryte.?..nemate niekto riadne foto ako su aby som vedel..?? Citovat
Qcko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Umiestnenie zeravicov najdes lahko, ak vidis z hlavy motora trcat male skrutky a na nich male matky /myslim ze M4 ) a su 4 vedla seba v pravidelnom rozostupe, tak to su zeravice, viac z nich neuvidis, cely je schovany v hlave, ked odskrutkujes tie male matice a zhodis zo zeravicov privodne vodice, tak uvidis vacsiu maticu a ta je uz priamo na zeravici a mozes ho vyskrutkovat... problem je v tom, ze treba najprv rozobrat dost veci okolo toho kym sa k nim dostanes, na 2.0 HDi su zpredu a vymena zaberie tak pol hodinu, na 2.2 su zozadu, tak treba pocitat s horsim pristupom, ale vsetko sa da Citovat
Bjukemen Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ..ale žial ich nevidím nikde.taky idiotdky system som ešte nezažil inak by to bolo v celku okej,no čo už zajtra cez den ich okuknem ešte raz...dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.