Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prečo mať alebo nemať sk.klub

Recommended Posts

Odesláno

Lebo na to nemam cas a ani nervy a stale som nepochopil naco je to dobre, som aktivny na 3 forach a vsetky 3 su cesko-slovenske a nikdy sa nad tym nikto nepozastavoval (ale na kazdom sa nasiel vzdy niekto, kto by chcel nieco \"svoje\" - zvlastne:papa)...

Odesláno

takto, musim sa k tomu vyjadrit. ide ma rozdrapit. akoze moj nazor je taky. Cesky peugeot klub je nam slovakom na K.k.t .... ten je mi uprdele a ked niekto plati clenske, tak v pohode, ale pride mi to take zbytocne, ako keby som si kupil simkartu O2 cz, alebo Tmobile cz a prisiel na slovensko a platil nasledne za roaming do sieti slovenskych operatorov :) podla mna ste to nepochopili nikto. na stranke ceskeho peugeot klubu som snad ani nebol, vzdy chodim iba na toto forum, to je pre mna jedine podstatne a ti ludia co su tu registrovani. Absolutne kaslem na to ci su v klube alebo nie. Sme v demokratickej republike. Nechceme sa delit, chceme niekam patrit. A o tom to je. Tym ze chodime na toto forum sa nijakko nelisime od ostatnych co su v nejakom klube.

Ja som za slovensky klub, ale nie aby sme boli separovani!!!!!!!!!! ja navrhujem peugeotaci spojme sa.

Odesláno

nevidim dovod aby sa vytvorila slovenska stranka ale ak to niekomu urobi radost ...

s www.peugeot-club.com som nanajvys spokojny, slovenska stranka nikdy neziska taku kvalitu ako je tato a to preto lebo sme \"slovaci\", osobne si myslim ze kde je vela ludi, tam sa dany technicky problem ovela rychlejsie vyriesi ako to skusat na dakej stranke kde je zopar ludi, z ktorych ma minimum aj technicke znalosti a skusenosti

p.s. ZILA ak uz chces mat vlastnu stranku, tak by si mal zacat troska zdokonalovat svoj rodny jazyk aby to potom tak nebilo do oci ...

:roker

Odesláno
Původně zaslal: ujomarian

nevidim dovod aby sa vytvorila slovenska stranka ale ak to niekomu urobi radost ...

s www.peugeot-club.com som nanajvys spokojny, slovenska stranka nikdy neziska taku kvalitu ako je tato a to preto lebo sme \"slovaci\", osobne si myslim ze kde je vela ludi, tam sa dany technicky problem ovela rychlejsie vyriesi ako to skusat na dakej stranke kde je zopar ludi, z ktorych ma minimum aj technicke znalosti a skusenosti

p.s. ZILA ak uz chces mat vlastnu stranku, tak by si mal zacat troska zdokonalovat svoj rodny jazyk aby to potom tak nebilo do oci ...

:roker

nevlastnim žiadnu stranku a som rad že nas poznaš

[upravil dne 9/12/09 Zila]

Odesláno

vdacny: na to, ze je Ti Cesky Peugeot Club na k*k*t vyuzivas jeho sluzeb docela aktivne, mimo jine tohle forum je jednou z nejvice vyuzivanych aktivit klubu, byt samozrejme jedinou. Na hlavni stranku neleze ani spousta clenu z CR, dokonce ani clenu vedeni (treba ja tam chodim, jen kdyz se hlasim na sraz).

trosku nerozumim tomu, jak udela Slovensky klub a pritom se neseparovat... a vubec si v Tvem textu nejak odporujes...

Snaha rozsirit aktivity tohoto klubu vice na Slovensko uz tu byla, nicmene selhala rekneme na lidskych zdrojich. Proto se aktivity vedouci tim smerem zastavily a nejak se to neresi...

Odesláno

:):):):):) musim sa tiez zasmiat, ale asi som sa zle vyjadril. Spojme sa, to je v poriadku, avsak ja si nemyslim, ze byt v ceskom klube je byt spojeni :):):) spolupracujme ako kluby, podporujme sa a majme sa radi :)

Původně zaslal: praktik

vdacny prečital si si po sebe čo si napisal:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

A je to tu zase? Debata o ničom. Ja si fórum zapínam a teším sa na niečo nové ohľadom servisu a pokecu. To jest: niekto chce k´piť rádio nevie aké, niekto kotol,niekto stavia dom, atd. A nie čítanie o tom ako si chce niekto niečo dokazovať. Ak sa Vám toto fórum nepáči a chcete svoje tak načo sem chodíte???????? Nechcem nikoho uraziť, ale pripadá mi to ako keby tu niekto bol už dlho, niečo sa tu naučil a teraz sa bude ukazovať, radiť a pomáhať, inde

Načo to bude dobré???????:o :o:o:o

Odesláno
Původně zaslal: kaper

A je to tu zase? Debata o ničom. Ja si fórum zapínam a teším sa na niečo nové ohľadom servisu a pokecu. To jest: niekto chce k´piť rádio nevie aké, niekto kotol,niekto stavia dom, atd. A nie čítanie o tom ako si chce niekto niečo dokazovať. Ak sa Vám toto fórum nepáči a chcete svoje tak načo sem chodíte???????? Nechcem nikoho uraziť, ale pripadá mi to ako keby tu niekto bol už dlho, niečo sa tu naučil a teraz sa bude ukazovať, radiť a pomáhať, inde

Načo to bude dobré???????:o :o:o:o

a prečo pišeš Forum ? ked stale ide o klub.sk nepadne ti dobre ked usporiadaš zrazik a zoberieš si nejake peniaze z klubu.sk bud na darčeky alebo aj na gulaš , meso

Určite sa najde toho viac čoho sa budeme snažit dosiahnut.

[upravil dne 9/12/09 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

boha ludia, nejedna sa o forum, jedna sa o klub. to neni o internete!!!!!!!!!

Tak to potom som zase niečo nepochopil ja.

Klub je voľné záujmové združenie ľudí. Nepotrebuje registráciu, bankové účty, doménu, stránky, fórum... Je to o ľuďoch. Klub priaznivcov Peugeotu na Slovensku už máme a je to čím viac vidieť.

Nemýlte si to s občianskym združením.

Odesláno

to zila: tak uz konecne rekni, k cemu bude podle TEBE ciste slovensky peugeot klub ... ?

ja vidim plusy akorat v mozne lepsi organizaci klubove aktivity a podchyceni clenu klubu z rad slovaku ... to zase nezni tak nelogicky, kdyz si uvedomim kolik administrativnich problemu znamena registrace slovaku v \"preshranicnim\" klubu a naopak ...

ovsem vsechno je o lidech, ale jak uz jsem psal vyse, pokud chcete zacit od nuly a mate vizi, prostredky a spolehlive lidske zdroje, tak do toho klidne jdete ... :papa

Odesláno

Promin, ale nemuzes zalozit vlastni klub a chtit vyuzivat jednu z hlavnich sluzeb nekoho jineho, ktery tak bude nest mimo jine vsechny naklady s tim spojene (to nejsou jen penize, to je taky cas spravcu, kteri to delaji vicemene dobrovolne ve svem volnem case). Navic se dodnes zadny zastupce peugeot-klub.sk neozval s tim, ze by treba neco takoveho chtel, spise mi prijde ze jim tady nevyhovuji ruzne veci a proto se chteji separovat...

PS: Za me osobne jako clena vedeni klubu mohu rici, ze jsem proti tomu, aby jine obcanske sdruzeni nebo klub vyuzival jednostranne zazemi, ktere bylo vytvoreno cleny a zastupci klubu za dlouha leta. Je mozne, ze nekdo prijde se zajimavou a realnou nabidkou a predstavou, zatim se to vsak nestalo. A i kdyby presvedcil me a treba jine cleny vedeni, musel by jeste presvedcit dostatek mistnich radnych clenu.

Odesláno

jasne, dobre si to pochopil... neni to treba, ale aby to bolo krajsie tak sa spravi internetova stranka na ktorej budu zakladne infosky, mozno nejaka kniha staznosti, oznamy atd. clenske sa bude platit dobrovolne, praveze tam neni podmienkov platit. ale zase ten co zaplati ma nejake vyhody, moze hlasovat . (to je predsa jasne, sak sa jedna o jeho peniaze)

Původně zaslal: pastorek

Tak to potom som zase niečo nepochopil ja.

Klub je voľné záujmové združenie ľudí. Nepotrebuje registráciu, bankové účty, doménu, stránky, fórum... Je to o ľuďoch. Klub priaznivcov Peugeotu na Slovensku už máme a je to čím viac vidieť.

Nemýlte si to s občianskym združením.

Odesláno

Aha tak o klub?? A čo mi ponúkneš v tom klube??? Ja sem chodím na toto FÓRUM nie dlho si starší a určite máš viac skúseností. Podla mňa je toto FÓRUM dobré máme zrazy a keď mám náladu pod psa tak si sem sadnem a čítam niečo o aute a všeličom inom. Zrazy sú super a bol som nesmierne prekvapení keď prišiel niekto S KK, SV, alebo z Prahy. Tu mi už niekoľko krát pomohli, poradili.

Tak nechcem to tu rozrývať nôj názor vieš a viac sa k tomu nevyjadrujem!!!!!!!!!

P.S prečo tu stále niečo rozrývaš a vyzvedáš aký budeš mať úspech ved sprav a ak budeš dobrý ľudia si ta nájdu sami.

Odesláno

co si budeme povidat, radne clenstvi v \"ceskem\" peugeot klubu znamena pro klub mimojine urcity prinos financi ...

aby to na klubu.sk neskoncilo prave u tech financi :(... protoze u penez v dusledku vzdy vsechno skonci ... ne, ze ne ...

Odesláno

To ma aku logiku ?

Pokial ma peugeot-klub.sk s tych penazi podporovat len zrazy ?

Pozri sa, zrazia sa robia aj bez toho, aby bol nejaky SK klub. Slovaci, sa dokazeme stretnut aj bez toho, mozete sa o tom presvedcit v sekcii uskutocnene zrazy, nasledne v podsekcii zrazy uskutocnene na Slovensku.

Ked sme robili piestany, tak peugeot-club.CZ nam sam od seba, ponukol financnu vypomoc, ktoru som nepotreboval, a tak som vypital iba darcekove predmety. Na zraze sme sa dostali do minusu myslim 26 alebo 28 Eur, NEON nam ich bez problemov vyplatil, a boli to peniaze s klubu.

Pokial budem chciet peniaze na gulas, alebo ceny, zahrniem ich do vstupneho poplatku na zraz. Myslim, ze je to viac fer, pretoze nie vsetci, co si clenske platia, na zrazy chodia.

Navyse ani zdaleka nebude ten poplatok tak velky, ako clensky poplatok.

Co sa tyka fora, a ludi, co pisu ze cesky klub im je k h...

Treba si uvedomit, ze takto velke forum, s tak vela prispevkami a prilohami, musi nekdo i spravovat, a nekdo jej musi udrziavat, a verim, ze i zabera nejake to mistecko. Takze verim, ze s clenskeho poplatku sa takisto plati aj udrzba tohoto fora...

Co sa tyka reviznej komisie, a aby sme boli clenmy vyboru, neviem tiez ako si to predstavujes, pretoze jazdit na porady do KE nebude moc dobre, alebo ekonomicke ...

Ale ako som hovoril, kludne :) Do toho ...

Odesláno
Původně zaslal: Zila

...nepadne ti dobre ked usporiadaš zrazik a zoberieš si nejake peniaze z klubu.sk bud na darčeky alebo aj na gulaš , meso...

Tie peniaze tam niekto musí vložiť a temer vždy sú to členovia. Takže zaplatia členské, v klube sa nazbierajú peniaze a tie potom použiješ aby si členom na zraze uvaril guláš. 10 zaplatí 20 zje. Naviac iba tý ktorí môžu prísť na zraz. Nemôžeš prísť, máš smolu.

Darčeky sú kapitola sama o sebe. Pošlem peniaze na podporu činnosti klubu a tam to niekto minie na zbytočné čačky pre tých ktorý sa mohli zúčastniť zrazu.

Má to byť ako odmena že boli ochotný prísť?

Už táto tvoja odpoveď mi stačila na to aby som nemal záujem stať sa riadnym, platiacim členom vášho klubu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...