kutilferda Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Zdravím chtěl bych se zeptat,dá li se nějak odstranit svítící kontrolka airbagu a hlášky na display-hrabal jsem se v eletrice a nějakým způsobem se mi aktivovali předpínače pásu. Citovat
dolly1010 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Musí se nechat resetnout jednotka. To si asi doma sám neuděláš. PS.: To nevíš, že pokaždý když se v něčem hrabeš odpojuje se baterka Citovat
Fr3sh Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 to je neco jako kdyz kamaradovi vylitnul airbag kdyz presazoval volant..rozbilo mu to drzku slusne...priste vi ze pokazdy kdyz neco dela u elektriky nebo este hur s airbaga, tak odpoji baterku... Citovat
Jirka30 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 jediná možnost jak to odstranit je reaktivací jednotky air-bag cca 1500 kč.A pokud ti bliká a po 5 minutách svítí úplně tak máš vyřazenej celej air-bag system z činnosti.Tak jezdi opatrně ať se někde nevysekáš. Citovat
dolly1010 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Když sem nasazoval airbag, tak jsem z toho měl respekt, i když byla odpojená baterka. A když jsem napojoval baterku, tak v autě nikdo nesměl bejt Citovat
shark734 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 zdravim...ja mam tiez podobny problem s airbagom. Pred casom som bol na diagnostike a tam mi povedal ze chyba je v airbagu vodica. Tak som rozobral COM a nasiel som preruseny vodic. No po nahodeni COMu mi kontorlka svieti stale. Medzitym som mal havariu a ziadny bag mi nestrelil(odniesla si to vystuha narazniku a jeden plast nad naraznikom-oprava doma 90€). Nevie niekto ci je system airbagov funkcny v pripade ked sieti kontrolka AIRBAGU? Citovat
dolly1010 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Když svítí kontrolka airbagu, tak je systém nefunkční. Máš to stejný jak s ABSkem. Po otočení klíčkem chvíli svítí (sichr aby - kontrola, jestli není špatná žárovka) a pak zhasne (znamená, že proběhla autodiagnostika a systém je funkční). Pokud nezhasne, něco se porouchalo. [upravil dne 9.12. 09 dolly1010] Citovat
shark734 Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 diky....takze airbagova jednotka sa pri havarke nemohla vybit...tak mozem dalej hladat chybu v kontaktoch Citovat
kutilferda Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 To víš že jsem měl baterku odpojenou,piclo to až po připojení když jsem otočil klíčkem,víš. i když to nechám resetnout,tak co pak?slyšel jsem něco o odporech ale nevím jaké. atakontrolka nebliká,svítí stále,doufám ale že pytle fungují,kdyby něco. Citovat
projozo Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 JA si to už ani nevšímam,mne to svieti stále a na diagnostike mi chybu neukázalo. Citovat
shark734 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Mne to uz leze na nervy, lebo zapnem posrate automaticke stierace a zakazdym ked sa aktivuju mi na PP hodi aj hlasku AIRBAG FAULT...uz vazne neviem kde je chyba Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. prosinec 2009 Odesláno 11. prosinec 2009 Chce to prosít všechny konektory u airbagů a samosebou zjistit stav přes PC. Mě to dělal konektor u řidiče v sedáku. Je sice zajištěný k patroně aitbagu ocelovou planžetou, ale jelikož bylo tělo airbagu orezlé, tak se rez dostala i do konektoru a bylo.... Projevovalo se to jen občas. Prostě po nastartování někdy zhasl a někdy nee. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.