Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat,dá li se nějak odstranit svítící kontrolka airbagu a hlášky na display-hrabal jsem se v eletrice a nějakým způsobem se mi aktivovali předpínače pásu.:(

Odesláno

to je neco jako kdyz kamaradovi vylitnul airbag kdyz presazoval volant..rozbilo mu to drzku slusne...priste vi ze pokazdy kdyz neco dela u elektriky nebo este hur s airbaga, tak odpoji baterku...

Odesláno

jediná možnost jak to odstranit je reaktivací jednotky air-bag cca 1500 kč.A pokud ti bliká a po 5 minutách svítí úplně tak máš vyřazenej celej air-bag system z činnosti.Tak jezdi opatrně ať se někde nevysekáš.

Odesláno

zdravim...ja mam tiez podobny problem s airbagom. Pred casom som bol na diagnostike a tam mi povedal ze chyba je v airbagu vodica. Tak som rozobral COM a nasiel som preruseny vodic. No po nahodeni COMu mi kontorlka svieti stale. Medzitym som mal havariu a ziadny bag mi nestrelil(odniesla si to vystuha narazniku a jeden plast nad naraznikom-oprava doma 90€).

Nevie niekto ci je system airbagov funkcny v pripade ked sieti kontrolka AIRBAGU?

Odesláno

Když svítí kontrolka airbagu, tak je systém nefunkční. Máš to stejný jak s ABSkem. Po otočení klíčkem chvíli svítí (sichr aby - kontrola, jestli není špatná žárovka) a pak zhasne (znamená, že proběhla autodiagnostika a systém je funkční). Pokud nezhasne, něco se porouchalo.

[upravil dne 9.12. 09 dolly1010]

Odesláno

To víš ;)že jsem měl baterku odpojenou,piclo to až po připojení když jsem otočil klíčkem,víš. i když to nechám resetnout,tak co pak?slyšel jsem něco o odporech ale nevím jaké. atakontrolka nebliká,svítí stále,doufám ale že pytle fungují,kdyby něco.

Odesláno

Chce to prosít všechny konektory u airbagů a samosebou zjistit stav přes PC. Mě to dělal konektor u řidiče v sedáku. Je sice zajištěný k patroně aitbagu ocelovou planžetou, ale jelikož bylo tělo airbagu orezlé, tak se rez dostala i do konektoru a bylo.... Projevovalo se to jen občas. Prostě po nastartování někdy zhasl a někdy nee.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...