bacik Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 zdárek chlapi mám 405 SR r.v. 93 1.6 65 kW a pomalu každý ráno mi to nechce chytit.když točim tak to blafne třeba jakoby na dva válce a hned zase zdechne a až třeba po pátym otočení to chytne normal.nevíte někdo v čem by mohla být chyba? napadl mě rozdělovač díky za názory Citovat
Fr3sh Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 benzin? nafata? studenty? teply? asi studeny kdyz pises rano Citovat
Dundee Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Jako první vyměň svíčky a vyčisti víčko rozdělovače a palec. Citovat
bacik Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 je to benzín a nechytá to ráno. jinak svíčky sou nový asi tak týden. Citovat
Dundee Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 V jakym stavu jsou kabely? Nemáš malinko pootočenej rozdělovač (rozhozenej předstih)? Jak to startovalo před výměnou svíček? Citovat
bacik Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 kabely sou měněný stejně jako svíčky takže cca 14 dní.jinak před výměnou to startovalo v pohodě. Citovat
Dundee Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Tak se motoru ty svíčky nelíběj nebo jsou v háji ty kabely. Jako levnější řešení bych viděl výměnu svíček (nejlíp za ty starý, jestli je ještě máš). Citovat
bacik Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 zkusim prohodit ty svíčky ale je mi divný že večer sem to chcípnul všechno bylo v poho a ráno sem přijel pozdě do práce protože to nechtělo chytit.je možný že by to dělalo vstřikování? dnes jsem vytáhl měrku a oleje bylo víc než má být a smrdí benzinem. Citovat
Dýdý Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Něco podobného mi dělalo vadné podávací čerpadlo.Mělo malý tlak a olej přibýval docela rychle. Citovat
bacik Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 co stojí to čerpadlo? za poslední měsíc mě to auto stálo desítku rozvody atd. takže bych do toho nerad vrážel další tisíce. jinak po výměně oleje byl stav na horní rysce a po 14 dnech je tak necelej centák nad. Citovat
Dýdý Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Tlak čerpadla se měří manometrem přes T kus .Myslím že je to popsaný v Jak na to snad tam byl i tlak kolik má dávat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.