misacekk Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 zdravím klucí mám dotaz udělal jsem na jednom aute centrál přes klíček bez dálky a tet když je zima a odemiká se to tak to po odemčení zamkne a když odemiká po druhý tak už to jde normálně čím by to mohlo bejt díky za rady Citovat
Fr3sh Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Me to dela u 106..kdyz se mi nechteji odemknout dvere ridice...nejdou otevrit a nic, proste se neodemknou, central odemkne a ihned zamkne... Citovat
Edison Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 To mi přijde jako jako závada na zámcích nejspíš předních dveřích. Ev. polámaný nějaký kábkik u některých z předních dveří. Citovat
dolly1010 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Nebo to jde ztuha - máš to zalehlý (prostříknout nějakým WDčkem) Dveře maj totiž takovej sichr. Zkus nechat otevřený dveře a zamknout, nebo při odemykání vzít za kliku - zamkne to a odemkne (nebo opačně) PS.: Mě to dělalo minulou zimu taky. Když bylo auto už pořádně promrzlý (parkuju venku), tak když jsem chtěl odemknout, tak to začlo zamykat a odekykat jak splašený. Když jsem zavřel dveře, tak to ustalo. Když jsem je otevřel, tak znovu. Nechal jsem auto v garáži rozmrznout a pohoda [upravil dne 6.12. 09 dolly1010] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.