Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážně krása, smekám:potlesk, jestli budou peníze, čas a zručnost(:D), tak by se mi něco podobného líbilo i u mého budoucího auta, ale asi bych si Tě pozval.:aut

Odesláno

z dalky to vypada dobre....zblizka to zhodnotim az to uvidim...:) ale na oko ta barevnost je good....jeste sloupky a stropnici sup!:P:P:P:P:D:P:P:P:super

Odesláno

oresne taketo to planujem len v červenej:D dakujem za ukažku toho ako to asi bude vyzerať je to uuuuplne užasne......len otazočka to čo je biele je všetko koženka alebo je to lakovane aj čalunene?

Odesláno

Menší plasty a středovej plast je lakovaný. jinak je všechno potáhlé koženkou, dveře kaplička na budíky i plasty pod volantem. Ještě musím přemluvit moji šikovnou tetu :-) aby mi ušila z koženky kryt řadící páky

Odesláno

to teda jo, nečekal sem že to bude vypadat až tak pěkně, ale je to SUPR , chtěl bych taky udělat něco s interierem jen nevím jakou barvu k mé modré...:myslim

Odesláno

JJ vím jedině kde jsou bublinky jsou přední dveře. Ty se musí předělat. Bohužel po sundání originálního polstrování tam zůstal takový molitan. Řekl jsem si že to tam nechám že to bude měkčí na dotek. Ale na tej kurvě se to nechtělo moc chytat. :-( takže to asi ještě sundám obrousím ten molitan na kterém to nedrží a předělám a ted si koupím chemopren :-) Je to jenom na předních dveří jinak ostatní je dobré

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

to teda jo, nečekal sem že to bude vypadat až tak pěkně, ale je to SUPR , chtěl bych taky udělat něco s interierem jen nevím jakou barvu k mé modré...:myslim

Co bílá ta jde ke všemu

Odesláno

Vypadá to moc dobře ..ty přední tapeci jsou tvarově náročnější ...jak si lepil tu koženku?? nahřejval jsi jí já na tapecech dělá m vždycky šev aby to padlo ale u tebe kokám že to tvarovat jde ...a co sedačky taky půjdou do bílé ??? nebo černobílé??

[upravil dne 2/1/10 woodoo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...