Exitus Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Zdravím všechny. Portřebuju poradit co mám dělat s tlačítky na imobilizeru. Když zadávám kód tak musím hodně zatlačit abych ho zadal. Dělají to jen ty co zadávám, ostatní jdou uplně lehce. Kde myslíte že je problém a jak ho vyřešit? Citovat
wooody Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 já bych ten imo odpojil, a pakto řešil.... časem bys nemusel nastartovat..... odpoj to při běžícím motoru a je to.... pak bych to rozebral, zkouknul atd..... nebo si změň kod Citovat
Qcko Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Odpoj ho, zrus ho, vyber z auta a rozober, prestriekni sprayom na kontakty, alebo mas tie tlacitka vymackane casom:( Citovat
dolly1010 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Ty tlačítka už sou vymačkaný. Taky mi to semtam dělalo, tak jsem si změnil kód abych používal tlačítka jiný a v pohodě Ale pokud nechceš riskovat, tak ho odpoj. Jednou se ti nemusí podařit nastartovat. Citovat
Tom306Sedan Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Jen zmen Kod a je to ja bych ten imobilizer nikdy neodpojil. Citovat
Jindras Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Jak to říkají ostatní-odpojit-zlikvidovat-či pak koupit jinou uni sadu s imobilizérem,jako kdybyto žádný nikdy nemělo!!! Citovat
Mircara Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Tady máš návod jak změnit kód na immo: 1-Zapnout zapalování 2-Zadat stávající kód 3-Stisknout C 4-Zadat nový kód 5-Stisknout C Citovat
Mircara Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Před chvilkou jsem zkoušel změnit kód immo podle toho návodu co jsem napsal a funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.