Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Potreboval bych vyndat chladic vody na 806,2,1td,r.v.98 s dig.klima.Uz jsem vse odpojil,ale chladice na vodu,klima a intercoler drzi pohromade.Odsrouboval jsem dva sroubky na boku a v podstate do poloviny chladicu jsou jiz rozdelene,ale dole jeste jsou necim spojene,ale sroubky nemuzu nikde najit,nahmatat.Prosim o radu jak chladice oddelit.Potrebuji vymenit chladic na vodu a jsem v koncich.Mozna zepredu,ale to vypada na sundani masky,ci narazniku.Moc dekuji.Jan

Odesláno
Původně zaslal: muitai

Ahoj.Potreboval bych vyndat chladic vody na 806,2,1td,r.v.98 s dig.klima.Uz jsem vse odpojil,ale chladice na vodu,klima a intercoler drzi pohromade.Odsrouboval jsem dva sroubky na boku a v podstate do poloviny chladicu jsou jiz rozdelene,ale dole jeste jsou necim spojene,ale sroubky nemuzu nikde najit,nahmatat.Prosim o radu jak chladice oddelit.Potrebuji vymenit chladic na vodu a jsem v koncich.Mozna zepredu,ale to vypada na sundani masky,ci narazniku.Moc dekuji.Jan

Ahoj,

zkušenost mám jen s demontáží u benzínu s klimou, bez intercooleru, taky nešel, ve finále pak stačilo , po vyháknutí pružin nahoře a povolení bočních šroubů, jen chladič vytáhnout z auta směrem nahoru, ale šlo to fest a měl jsem obavy o chladič ke klimě, kterej samo drží na potrubí. Ven jsem ho dostal, podstatně horší ale bylo vrátit nový zpět, se všemy plasty hlavně na boku chladiče tak, aby vše sedělo a drželo.....:nevim.

držím palec ...:super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...