muitai Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Ahoj.Potreboval bych vyndat chladic vody na 806,2,1td,r.v.98 s dig.klima.Uz jsem vse odpojil,ale chladice na vodu,klima a intercoler drzi pohromade.Odsrouboval jsem dva sroubky na boku a v podstate do poloviny chladicu jsou jiz rozdelene,ale dole jeste jsou necim spojene,ale sroubky nemuzu nikde najit,nahmatat.Prosim o radu jak chladice oddelit.Potrebuji vymenit chladic na vodu a jsem v koncich.Mozna zepredu,ale to vypada na sundani masky,ci narazniku.Moc dekuji.Jan Citovat
beluha Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: muitai Ahoj.Potreboval bych vyndat chladic vody na 806,2,1td,r.v.98 s dig.klima.Uz jsem vse odpojil,ale chladice na vodu,klima a intercoler drzi pohromade.Odsrouboval jsem dva sroubky na boku a v podstate do poloviny chladicu jsou jiz rozdelene,ale dole jeste jsou necim spojene,ale sroubky nemuzu nikde najit,nahmatat.Prosim o radu jak chladice oddelit.Potrebuji vymenit chladic na vodu a jsem v koncich.Mozna zepredu,ale to vypada na sundani masky,ci narazniku.Moc dekuji.Jan Ahoj, zkušenost mám jen s demontáží u benzínu s klimou, bez intercooleru, taky nešel, ve finále pak stačilo , po vyháknutí pružin nahoře a povolení bočních šroubů, jen chladič vytáhnout z auta směrem nahoru, ale šlo to fest a měl jsem obavy o chladič ke klimě, kterej samo drží na potrubí. Ven jsem ho dostal, podstatně horší ale bylo vrátit nový zpět, se všemy plasty hlavně na boku chladiče tak, aby vše sedělo a drželo...... držím palec ... Citovat
muitai Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 Chlapi,zadna rada.Fakt je potrebuji vyndat,stoji mi to na ulici a zadna rada? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.