Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

A to já bych zas doporučil je nasadit a prubnout je na nějaké zaváté cestičce.

No asi budu muset,měl jsem je rozdělaný a vypadá to,že bych si to měl natrénovat,protože to vypadá zatraceně složitě.:D:D:D

[upravil dne 19/1/10 Davidf]

Odesláno

postupuj podle obrázků a nemůžeš to splést, pokud uděláš chybu nebudou držet nebo nepůjdou zapnout je to docela blbovzdorné. Připrav se na mokré kolena a špinavé ruce. Teda v řípadě že jsi koupil obyč řetězy

Odesláno

Nene, není to složité, tyhle jsou blbuvzdorné. Jenže v nějaké vánici a kose se učit nasazovat řetězy je jako učit se stavět stan v dešti - taky to jde, ale těch výrazů, co u toho člověk použije...

Odesláno

jo tak to je v pohodě sem se lek protože já se svým 16V jezním na 195/55/15 i v zimě a na to bys je nedal. Jo a ten tréning nepodceňuj je to dobré si to vyzkoušet nasadit i se s tím projet a hlavně zkusit jak to brzdí abys nebyl překvapenný.

Odesláno

v dnesni dobe je to s retezy trochu slozitejsi ,ale vzdy plati to co je napsane v navodu od auta , treba na nektere auta se retezi nedoporucuji nebo nevlezou ( potom je moznost tzv papuce ) ,u 4x4 zalezi take na typu , Audi primo u nekterych modelu zakazuje pouziti na zadni naprave .U Off roudu typu Patrol se zase davaji na zadni napravu a nebo na obe , atd . Jinak plati ze pokud auto ma ESP tak s retezy se musi vypnou (pokud to jde :) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...