Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak ten tlak oleje je teda asi nic moc vid? :roll za studna 6 ale pak max na 4 no pri zahratym oleji.To abych se brzy asi vrhl na spodek vid?

Odesláno

myslíš tu plechovou na čerpadlo? tu tam mám taky musí se proříznout ty žebírka ve vaně. Je to dost možný a logické olej po zahřátí řídne a uniká kudy může nejpravděpodobněji u kliky. Ale nemusí tomu tak být. Ještě taky záleží na oleji, ale myslím že na něm nešetříš. Jěšte bych tam chtěl ten plech pod kliku proti víření oleje od rotující klikovky, ale to až někdy později.

Odesláno

ja mam tuhle jestli teda myslime oba stejnou :D jinak olej mam ted Shell ale uz chci priste dat zase Mobil 1 nebo Total.Tenhle mi prijde nic moc ten Helix.Nevis o nekom dobrym,kdo mi by udelal tu kliku a loziska za rozumnej peniz? Nebo jeste zkusit pouzit jiny cerpadlo co to udela s tlakem...

post-5528-14109615233744_thumb.jpg

Odesláno

a ještě aby toho nebylo málo,tak od včerejška co sem rozebíral a vypouštěl olej,tak mi docela ,,vystříkal\" okolo prasklé měrky a nalévájícího otvoru :roll

Odesláno

nene tuhle ne. já myslel tu na čerpadle proti odlévání. Tohle je ta proti víření. Mam jí doma taky jen nejde bez úprav namontovat na motory s al vanou a výztužnou deskou. Ta deska by se musela předělat.

Jestli ti létá olej skrze měrku tak to by jsi mohl mít přicpanej odfuk z motoru.

Odesláno

tak se neda objednat merka ani hadice.nemuzu je nikde sehnat.Nikde Peugeot ji nema mi rekli a kdo ji ma doma tak ji neproda... :(

[upravil dne 31/1/11 13:23 SV 24]

Odesláno

tak uz mi pomalu dochazi sily.uz me to auto prestava bavit.Od te doby co se posr... rozvody furt neco.Dnes sem dal merku z druheho GTIcka a porad to okolo merky fluse olej a me uz to nebavi.Uz cely auto vcetne oprav stalo tolik,ze bych si za to koupil peknou 607 a furt to neni ono.Odvetravaci hadice sem profouknul a nepomohlo.Od ty doby co sem mel sundanej spodek a delal to cerpadlo a pak naleval olej pres tu ,,samo domo\'\' nalevaci hadici to zase takhle blbne.nevite uz cim by to mohlo byt? teda kdyz vyloucim,ze by to bylo tema salama... :roll:fnuk

sice uz se nam zmensila olejova skvrna pod autem ale furt je to pres velke pomalu jak dlan :( uz to nejde pres tu nalevaci hadici ale uz jen pres merku oleje

[upravil dne 1/2/11 08:07 SV 24]

Odesláno

měrka se dá koupit. kupoval jsem jí na podzim. Ještě zkus vyčistit tu odlučovací nádobku. Je tam taková drátěnka já jí měl uplně zacpanou takovým jako blátem.

Odesláno

objednat se podle mě dá ale oni jí nenašli v systému. Dojdi se jich zeptat na položku: 117299 (měrka oleje)

já jí našel a ještě je ta položka ktivní

ano tu nádobku na nalévání jde vyndat ten vnitřek a vyčistit

[upravil dne 1/2/11 10:02 Capy]

Odesláno
kdyby jsi nepochodil. moh bych to zkusit u nás v Kladně mam tam známýho

tak sem opravdu nepochodil.Pry se opravdu nedodava a skladem neni! :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...