Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jenom nevím, zda je OK ten černý vnitřek ... ale asi to bylo rychlejší než to leštit celé :D Nicméně auto je tmavé, takže by mu to mohlo opravdu slušet. Počkám si na \"oficiální prezentaci\" ;) (já jsem z tý F1 zblbý ... tam taky čekám na prezentace nových monopostů :D)

Odesláno

jj presne ty.. jj o tom neco vim. to ruce bolej jako krava. osobne si myslim,ze v ruce to nikdy ale nevylestis na plno, jedine strojove,aspon lesticku na vrtackuale to ty urco mas ne?

Odesláno
nejdřív sis měl nechat opravyt ty hranky..... jinak pěkně se s tim babráš :) já ty schmidty už odvezu, neni na to čas

ty hranky asi budu muset udelat jeste no.Najdu pilnik a vlitnu na to.Jinak je to pakarna-sam to znas! ale vysledek snad bude stat za to! :papa

Odesláno

tak po vymene cepu se po chvili zaclo ozyvat bouchani :roll ramen ase mi zdaj ok,ale vedel sem o stabilizatorech.Kdyz sem vymetl diru nebo nerovnost tak auto jakoby zaplavalo.Tak sem dnes koupil stabilizatory a rovnou je vymenil.Jeste sem koupil pouzdra stabilizatoru,ale dnes to nestuhnu vymenit.Nahodou nevite,zda se musi povolovat napravnice abych je mohl vymenit? Moc pristupu tam totiz neni...:myslim

post-5528-1410961474556_thumb.jpg

Odesláno

tak se mi to nepodarilo vymenit.Ty pouzdra tam drzej ze to ani nechapu.Tak sem je tam musel zatim nechat.Jinak sem mel povolenou napravnici a na jedne strane mi chybi sroub :rolldotahl sem na fest a je to lepsi.Ale obcas trochu jeste ,,zaplave\".cim by to mohlo byt? Bud ty pouzdra silentbloku nebo to muze byt geoskou spatnou? :myslim A bouchani temer zmizelio,jen kdyz sem parkoval na obrubnik tak se to ozvalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...