Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak sem dnes sundal opet hlavu a srou vyndal.Potom sem tam zkousel sroub dat a v pohode se chytl do zavitu a sel utahovat a povolovat.Znamena to,ze muze stejne byt zavit v cudu? dal sem i do okolniho sroub a utahl a drzeli stejne... :myslim tak ted nevim zda to vyvlozkovat nebo zkusit dat z5 hlavu a nove srouby a doufat.Co myslite? Je fakt,ze sme pod ten sroub zkusily dat misto jedne podlozky 4 kvuli delce,tak ze by to bylo tim ty problemi se sroubem? :roll:nevim

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

pokus se ten šroub dostat pryč pomocí vývitníku.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nejsem strojař, ale tohle mě dostalo:D:D:D

SV24: Zalít kovem a vrtat a řeuat novej závit je zřejmě dost velkej vopruz a mám pocit, že i nějaká firma by se ti na to vybodla (potom, co bys jim donesl holej blok):myslim A navíc, neni blok z litiny?

Zřejmě nejjednodušší cesta je výroba novýho (čti většího) závitu s tím, že si seženeš odpovídající šroub.

Odesláno

Nevím teda, kolik je tady místa, ale třeba ti to pomůže. Kdysi dávno jsem na motorce strhl závit na svíčku (bál jsem se, aby to nebylo málo. :mad: ) do hlavy se vyvrtala větší díra, udělal závit a tam se našroubovala vložka s novým závitem na svíčku. Třeba by to šlo i tady, pokud tam neni moc málo materiálu.

Odesláno

on prave ma MI16 te prvni generace 1.9 takze ma blok hlinikovej az 2.0 ma litinovej blok akorad tam je problem ze kdyz dame vetsi sroub tak uz tam neni misto v hlave jakoby na hlavu sroubu uz tekdon M11 tam skoro zadny misto nema

Odesláno

kluci nevite na kolik me cca vyjde tahle hadice od Peugeota? Mam ji vcudu.Nebo nevi nekdo nahodou kod nebo presny nazev?! Je to hadice kterou se doleva olej ;)

Odesláno

zavolej do peugeota... ale imho to bude dost... já do 605 dával za měrku oleje přes tři kila myslim... a v žádnym připadě ti to nepošlou, budeš si pro to muset dojet (což bylo v mym připadě 30km)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...