Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ty prepážky ve vaně jsou spíš na ostrý zatáčky do kopce to moc nevadí. A pokud dáš slicky a nemáš přepážky tak je na problém zaděláno. Já je budu dělat taky, protože autí bude jezdit převážne ostře. Spíš by to chtělo přopojit budík na tlak at víme co se v motoru děje

Odesláno

tak to jste sikovni!!! ja bohuzel nemam COcko ani autogen tak to pak musim u nekoho nechat udelat.Jak vyrezis tam vratka mezi tema prepaskama? :myslim

Odesláno

No tak máme dobře vybavenou ílnu se super mašinama tak spousta věcí není problém. Vrátka klasicky z hliníku na volném čepu aby se sami těsnily olejem. Správnej tlak ti neřeknu nemam jej zatím jak měřit tak to neřeším

Odesláno

našel sem v origo materiálu k tvýmu motoru, že to má při teplotě oleje 120 tlačit při volnoběhu 180 kpa a při 6500 550kpa :) No mě 8v když je hodně studený tak na volnoběh tlačí skoro 8 :D

Odesláno

kluci potřebuji radu: mám dát úplně nové ventily nebo koupit použité a nechat je jen zabrousit a dát je tam?! není už lepší dát nové? Jeden cca asi 200kč nebo použité ventily všechny vč.hlavy za 500kč :myslim

p.s.: po finační stránce je to celkem znát a těch peněz těd moc nemám,ale když už se to má měnit.Já nevim,poraďte mi klucii! :roll

[upravil dne 31/5/10 SV 24]

Odesláno

dělěj jak chceš, ale podle mě ten motor stejně za pár tisíc pude do kopru na klice, takže bych tam dal teď nejlevnější řešení, koupil druhej motor a tam třeba 2 roky dělal go :P

Odesláno

dal bych starší ventily nové budou horší než starší pokud nebudou origo. Nech je zabrousit na mašině a bude to v pohodě. A pokud by ti zbyla ta hlava bez ventilů tak bych ji třeba za 300 koupil a máš to za 200:D

Odesláno

jj ja taky,ale kdyz sou lidi neopatrny.Ja si na to davam bacha.Porad mam olej na max. a kopce atd.nejezdim na plnej knedlik :D a jeste si necham udelat tu vanu ;)

Odesláno

tak sem si privezl jinou hlavu s ventilama od Huga ale je trochu jina.Ikdyz je z MIcka,tak je jina.Myslite,ze by mi tam sla? :myslim Ventily sedi,jsou stejne velky alespon prumerem!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...