Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

:potlesk Jak prdel na hrnec

Tohle vyleštíš v \"pohodě\",koukám že nemají na límcích lak,tak hezky 800 pod vodou,1000 pod vodou a pak už jen pasty a leštit a leštit:D:D:D:D:D

Odesláno

Ta co mám já je dobrá,ale je to spíš na finální leštění.Ve tvém případu bych sehnal třeba tu leštící sadu z OBI nebo tak a pak uvidíš,když budeš spokojenej tak to necháš,když budeš chtít lepší tak Meguire\'s nebo DODO.Obojí mají na www.mvservice.cz Meguire\'s mám já a spokojenost,viz moje vlákno....;)A parádně se s ní pracuje a vydrží hodně dlouho povrch v tom stavu jak byl po leštění.Jen na to neber Silichrom a podobně,to je hroznej kekel!Navíc to pak oxiduje

Odesláno

Krásné kolečka :potlesk , KBS-ka pavučinky mám na svém ropáčkovi akorát ve 14\"( http://forum.205gti.org/download/file.php?id=19057&t=1 ) ... Tyhle kola se původně dělaly leštěné a byly přelakovány čirým lakem, ale máš je stejně zašlé jako já ... Zkoušel jsem je rozleštit leštěnkou na metalízy a po chvilce se začal dělat odraz, ale nechal bych na tom ruce kdyby to mělo být zrcadlo ...

Pokud nemáš zkušenosti s leštěním do pavučiny se nepouštej, stejně stříbrné čelo a černý podklad je asi nejlepší varianta, a na límec nesahej hrubším smirkem jak 220 jinak si naděláš zbytečně škrábanečky a tím i práci s jejich rozleštěním. Pastu bych zvolil žlutou Midasku s úběrem 8 a stupněm lesku 7, který bohatě stačí a podle průměru leštícího kotouče vypočítáš obvodovou rychlost (hliník a jeho slitiny 35 m/s). :papa

Odesláno

kluci at delam co delam tak se mi to lip rozlestit nedari :nevim Uz se lesknou pekne,ale porad to neni ono.Ikdyz v realu to na svetle vypada lip,nez na tehlech fotkach :mrk

Odesláno

parada, tyhle kola jsou proste krasny. skoda jen,ze si jen nevzal od dakieho, mel s tim vetsim limcem a to by ti sluselo vice.... jinak opravdu parada.... ale za me to lizatko asi ne, uz je to tam moc clenity....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...