Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nenapadá Vás pánové někoho co s tím? vrtačku doma mám,ale prý 15 (nebo16ku) vrtak do normalni vrtacky nedam a vytahovaky nemam.A jsou docela drahy ta sada.Jak jinak to zkusit vytahnout? :myslim

Odesláno

tak se povedlo úspěšně dostat zbytek svíčky ven.Ovrtali sme kousek 8kou vrtákem a pak vytahovákem.Děkuji za pomoc Kubíkovi205 a Fox34! Auto zase běží na všechny 4 válce jen drží volnoběh 2500 to je jediná chybička

:)

post-5528-14109619554203_thumb.jpg

Odesláno

tak dnes sme roztláčili obě GTi16ky a projeli.šedá šlape dobře a modrá drží vyžší volnoběh už jen občas-po zahřatí držela 700ot.bude to jen nějaká blobost jinak šlape docela dobře-jen u obou to řazení.Musim koupit delší lanko spojky a ,,klacekco má zpátečku vedel jedničky.Jinak spokojenost :)

post-5528-14109619660926_thumb.jpg

Odesláno

obdivuju to jak dáváš starým autům lesk... ale takovej počet to je už posedlost...co paní ta tě chápe ??? já dělám na 2 autech a slyším o tom pořád :D

Odesláno

no paní se s tím už smířila se dá říct.Jinak já vím,že nejsme normální,ale ty auta za to stojej! Stejně doma pak zůstane ,,jen\" pár aut-2x GTi16,605 Gutmann,2x 205 (Gutmann a pritule) a na jaře přibude nějaký peugeotek na vrchy ;)

Odesláno

dnes zakoupeno nové spojkové lanko 510/710mm místo toho krátkého co tam bylo ještě z origo převodovku.Tudíž ba tuhle 1.6 převodovku jsem dal lanko co tam patří ;)

post-5528-1410961974457_thumb.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...