Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Letos jsem jel přezout do pneuservisu Vulkán a při té příležitosti nechat udělat geometrii. Je to pěkný moderní pneuservis s laserovou geometrií a docela poho ceny (až na eko likvidaci gum: 100Kč/kus).

Výsledek je ale negativní. Gumy přezuli, čidla nepoškodili, ale ve 140-150km/h kola hážou. Takže půjdu na převážení.

Před děláním geometrie jsem je upozorňoval, že 607 mají to nastavení trochu složitější, jestli to budou umět. Mechanik zkušeně koukl pod auto s tím, že to je jasný, že tady takhle toto a že to bude v pohodě.

Pak vzal kladivo a trochu šteloval geometrii a po půl hodině mi sdělil, že tam musí být nějaký cizí díl, protože to už víc srovnat nejde a pořád je to trochu mimo normu....

Takže budu taky reklamovat. Zkusím najít návod, zda to podle něj zvládnou a pokud ne, budu požadovat výraznou slevu.

Na závěr jsem zvědavý, jak se servis k celé věci postaví.

[upravil dne 4/12/09 shwaara]

Odesláno

To je v Šeberově ne? Co vím od kamaráda, byl vždy spokojen, i já, když jsem tam něco nechával dělat.

Tak doufám, že Ti to dobře dopadne.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Resumé: Dost se cukali, že jsem to měl reklamovat do 24h, bla bla bla bla... Nakonec mi kola převážili s tím, že jsem nemusel platit práci ani materiál, ale na geometrii na 607 nemají vybavení. Na fakturu mi ale napsali, že dělali geo pouze přední nápravy, zaplatil jsem jen přední nápravu (cca 800,-, obě stojí 1000), takže jsem nemohl nic reklamovat. Nu aspoň něco.

Rozhodl jsem se dát na auto kotouče brembo. Tak jsem jim psal, zda jsou ochotni mi je nandat a za kolik:

S vlastním materiálem práce 840 + test házivosti 2x 180. Když je koupím u nich, tak práce 480 a test házivosti zdarma. OK, přesvědčili mě, nechal jsem si je nandat jinde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...