Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevím co je to za čidlo a k čemu... tak jestli někdo nevíte? taková story jedu pro sváču zastavím přídu z krámu a auto běží jak pumpa na šrač...ku:-D ale na všecky 4válce volnoběh tak 450-700 skoro chcípá tak koukám na kabely pak koukám na štekry a hle na tom čidlu ukleplej zelenej drát... ale pozor:-D tak z plynováním jedu na dílnu a když jedu spátky tak v 4tis otáček se to chytlo a neskutečně to zatahlo ale hrozně takle to auto nikdy nejelo ve vyskokej to jelo jako krá...va točil jsem myslím i přez 7tis ale když jsem spomalil tak bylo cític že se to uchcává a de de to jak PNS šlo tam asi moc benálu ale nevím tak proto se ptám jestli někdo neví co to je za čidlo???

post-0-14109611247063_thumb.jpg

Odesláno

to je váha vzduchu;)měl sem uplně stejnej problém...jenže mi trvalo dýl než sem na to přišel protože ten uklepanej kabel byl obalenej izolepou:grr

Odesláno

a tak proto no paráda tak stím se dá něco dělat:-D taky mě to napadlo protože to de hnet k RJ ale nebyl jsem si jistej no jelo to neskutečně moc tak to skusím dát přez nějakej odpor:-D já tam měl taky izolačku ale jak jsem stím zahejbal tak to chcíplo tak bylo jasno tak dík moc:-D:super

[upravil dne 2/12/09 luky106rolandgaros]

Odesláno

jj to mi taky jelo ale když se to zahřálo tak mi to na každý křižovatce chcíplo...vypadalo to jako kdybych se neuměl rozjet:xvul:D nemáš vůbec zač:super

Odesláno

To právě vůbec netuším. Já jen, že jsem ji před nějakou dobou měl a projevovala se úplně stejně. Jela naprosto brutálně a taky při rozjezdech chcípala. Rád na ni vzpomínám. :super:D

Odesláno

na zadnym benzinu od peugeotu neni vaha vzduchu, ale je to MAP senzor, to jen pro vysvetleni pojmu, ma to sice stejny ucel, ale jiny princip funkce

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...