ghotic.ghotic Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Dobrý den! Mám menší prosbu o radu... sešlo se mi nějak víc problémů najednou... Prvně jsem fm transmitterem odvařil pojistku v něm i zapalovači, prasklo mi tlumené a ještě přestalo svítit osvětlení spz. První dva problémy jsem vyřešil ale nevím jak sundat ty krytky spz... Popř která pojistka to je? Kdyby náhodou ale ty jsem kontroloval... Koukal jsem i do Jak na to ale to mi moc nepomohlo... Děkuji. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 osvětlení RZ je napojeno na jedno ze zadních světel ,myslímže na levý takže pojistka je společná i pro toto osvětlení Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Honzo díky... Zkouknu to... Dobrý tak pojistka to nebyla ale sundat to nejde... porád... [upravil dne 2/12/09 ghotic.ghotic] Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 musíš dať dole tapec z piatych dverý a svetlo celé vytlačiť. Je na takých cvokoch ktoré musíš zvnútra zatlačiť. Je to blbé, ale na breaku 306 to tak je Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Ake myslis krytky??? Na svetlach co osvetluju zadnu SPZ? Neviem ako novsi model, ale ja mam z vonku 2 skrutky, pre kazdu ziarovku jednu, jednoducho ich vytiahnem a vymenim ziarovky:myslim Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Manuál jsem četl... Ale díky OK406 marko306 to myslíš fakt? Tak do toho jdu zítra... Na to už dneska nemám... Alespoň se kouknu co se pod tapecem skrývá :-D Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 na breaku sú úplne iné osvetlenia SPZ ako na sedane a hatchbacku. Ten návod je na hatchback. V návode sa nepíše na break ohľadne osvetlenia SPZ nič. To je ako s prednými hmlovkami kde tak isto nenájdeš postup na výmenu žiarovky alebo ešte ma napadlo zadné hmlové svetlo na breaku, tiež v návode nie je postup na výmenu. Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Jo zadní mlhovku jsme tu už taky řešili... Ten bazmek co jsem na to vyrobil pomohl... ale sundavat tapec to mě štve... tam je pár imbusů myslím ne? No aspoň budu moudřejší:-) Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 je tam 8x torxová samorezka, veľkosť ti nepoviem, lebo neviem [upravil dne 2/12/09 marko306] Citovat
ghotic.ghotic Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Tak jo díky za rady.. zítra to zkusím a uvidíme... Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Ked to budes davat dole, tak 2 skrutky su schovane v madlach, tak aby si ich neulomil:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.