tutiss Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 prosím o radu .nevypína mi pravá smerovka ak je pácka v polohe neutral blika mi stale prava smerovka zrejme bude chyba niekde v tej packe.da sato nejako opravit? chcem to rozobrat a pozriet .ake srouby su na kryte volantu? nachadzaju sa zo spodu toho krytu . neviete nahodou ? nieje to dobre vidiet ci je to imbus alebo obycajny 6 hran?akym klucom to mam povolit? ako to mam rozobrat? ak mi viete poradit , alebo je niekde nejaky navod, poradte mi diky moc .nova páčka v peuqeote stojí 70€.stary typ.nový 300 €! [upravil dne 1.12.2009 tutiss] Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 postačí toto ?? není imbus ale thorx většinou max někde křížák něco zde snad pomůže k něčemu http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Remplacement_Com2000.pdf Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tusim ze torx T20 a na samotne pacce pak T15 [upravil dne 1/12/09 Ferry] Citovat
tutiss Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 dakujem za odpovede a zdravim vsetkych:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.