Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám P106 rv 1991 a torzná tyč na zadnej náprave stratila pružnosť, podvozok klesol až tak, že pri jazde s 5 pasažiermi sa trie koleso o vnútornú stranu blatníka. Chcel by som tú tyč našpanovať sám, niečo som o tom čítal a niečo mi aj kamoš vravel. Má s tým niekto skúsenosti? Prípadne aké nástroje si na to mám zohnať? Prípadne či nie je lepšie predsalen s tým zájsť do servisu. Vďaka za rady. Ak som niečo blbo a nezrozumiteľne popísal, ospravedlňujem sa, nie som v tom moc zabehaný.

Odesláno

hmm tak nejspíš máš v čudu ložiska na nápravě..předpokládám že máš kola do A.to žádná torzní tyč nepomuže....to že při 5lidech sedí je standard..Jinak je to na go nápravy..

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

hmm tak nejspíš máš v čudu ložiska na nápravě..předpokládám že máš kola do A.to žádná torzní tyč nepomuže....to že při 5lidech sedí je standard..Jinak je to na go nápravy..

Lenže ono keď sa človek na to auto pozrie z profilu, vidí že zadok je položený o kus nižšie ako predok...ako staré škodovky. To, že sú zlé ložiská nepopieram, ale viac to cítim na prednej náprave, zadná je v tomto ohľade ešte celkom v poriadku. Len je to auto proste položené nižšie.

Odesláno

hmm ale ty myslíš ložiska na kole v náboji..já myslím na nápravě jak na tom drží celé to rameno....je to tam vyrezlé a ty jehličková ložiska jsou včudu.....takže jedině go nápravy nebo sehnat jinde dobrou..

Odesláno

Repaaaaaaaaaaaas:D:D ... kazdopadne torzky \"nešpanuj\" (brutalne slovo, kde na to chodite), ked uz tak daj nove, ale odporucam ti zhanat sa po novej naprave . . . ak ma to auto povodnu napravu z roku 1991, tak dakujem pekne (ten rok je spravne?)...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Repaaaaaaaaaaaas:D:D ... kazdopadne torzky \"nešpanuj\" (brutalne slovo, kde na to chodite), ked uz tak daj nove, ale odporucam ti zhanat sa po novej naprave . . . ak ma to auto povodnu napravu z roku 1991, tak dakujem pekne (ten rok je spravne?)...

Nj, rok je bohužiaľ správne :D. A do novej nápravy investovať nechcem, to auto už zrejme dlho neprežije. Len ten kamoš vravel že by sa to malo dať nakrútiť do pôvodnej polohy (hodne pri tom gestikuloval, možno som si to len vplyvom jeho pohybov tak jednoducho predstavil :D). Každopádne ako tak počúvam, nechám to tak kým sa to celé nedoserie. Aj tak vďaka za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...