urdemala Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Gabriel 307 MezcalMezcal Ja mám doma Gusano Rojo taky patří k mým oblíbeným, tequilu nemusím ale mezcal jo, kamarád přivezl z mexika nějakej jejich speciál v kameninový lahvi a ten byl fakt luxusní, chuť malinko jako slanej olej :-)) někdo to moc nemusí, já jo.. už se těšim na léto a na mexiko Citovat
pp205 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Driver pp205: hele a to si jí sám vyrábíš z těch kaktůsů co je na fotce? Jinak z těch co jsem pil mi asi nejvíc chutnal El Jimador, druhý den bez bolení hlavy a jiných příznaků Skoro jo vzdy kdyz se u nas sejdou lopaty tequila je v okoli vyprodana Citovat
Přema Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: pp205 Zlata tequila : po vypiti 1,5 litru sem rano ok zadny problemy, boleni hlavy atd. proto LOPATY pijou zlatou :super:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 zlatou ee, ale silver je fajn, uz driv na barmanaku jsem nesnasel zlatou v drinkach, a lil misto toho stribrnou sul a citron Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.