Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, na mem milackovi je dost velika vůle v kardanu (cca10-20stupnu). Pri raznejsim rozjezdu anebo nepresnem razeni to dost boucha. Rad bych to jeste pred zimou opravil, vite nekdo jaky dil je asi duvodem k teto zavade?

405 GRI, XU9MDDZ, VIN - VF315BDD708589498 (dovoz z rakouska)

S pozdravem

Odesláno

jj přesně jak píše whitetiger,dal zde muze byt porucha PŘIMO kardanovém kříži,či vůli zaběru v rozvodovce,ale to by spše při nrozjezdu CVAKALO.....vule v křiži kardanu se da řešit jedině repasí a vule v zaběru krouticiho rmomentu v rozvodovce nelze seřidit...ja mam vuli-volny chod na 4x4 asi tech cca 10° a jelikoš mam 100% kardan tak to žadne pazvuky nedela...

Opěrné,středové, pryžove ložisko už v Peugeotu nemají....:fnuk(i tak stalo 4500kč:roll)

je tu možnost použití z vozidel Lada(tady na foru je par temat)nebo jsem osobně přemýšlel,až mi to ložisko klekne,že začnu experimentovat s ložisky od FEBI pro BMW...:nevim

Odesláno

Diky kuci,

jsem si to myslil, mam docela dobre kontakty na dily peugeot, mozna ze bych jeste sehnal, z te lady se mi to ¨tam davat nechce, to FEBI zni lepe. Jenom je mi divne ze ta vule je az u naprav (nevim jestli predek nebo zadek), pokud otocim kardanem proti sobe (pryžove ložisko ve stredu), tak k zadnemu protaceni nedochazi, aspon myslim. jeste se na to kouknu.

Jak to vlastne je se servisni dokumentaci k tomuto vozu, je jiz nekde ke stazeni? Jsem v tom dosti nezbehly (myslim opravy aut) a rad bych vedel o tomto autaku co nejvic. Nedavno se mi malem rozpadla prevodovka (drzela na jedinem sroubu!). Nastesti to dobre dopadlo ale chci to auto poradne projet a vse zkontrolovat. Je to skvelej vuz, sice dedek ale najeto pouze 130tisic.

Krasny den preji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...