Petr O. Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Zdravím, na mem milackovi je dost velika vůle v kardanu (cca10-20stupnu). Pri raznejsim rozjezdu anebo nepresnem razeni to dost boucha. Rad bych to jeste pred zimou opravil, vite nekdo jaky dil je asi duvodem k teto zavade? 405 GRI, XU9MDDZ, VIN - VF315BDD708589498 (dovoz z rakouska) S pozdravem Citovat
Whitetiger Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 stredové ložisko uloženia kardana- mas odtrhnuté gumenné uloženie toho ložiska. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 jj přesně jak píše whitetiger,dal zde muze byt porucha PŘIMO kardanovém kříži,či vůli zaběru v rozvodovce,ale to by spše při nrozjezdu CVAKALO.....vule v křiži kardanu se da řešit jedině repasí a vule v zaběru krouticiho rmomentu v rozvodovce nelze seřidit...ja mam vuli-volny chod na 4x4 asi tech cca 10° a jelikoš mam 100% kardan tak to žadne pazvuky nedela... Opěrné,středové, pryžove ložisko už v Peugeotu nemají....(i tak stalo 4500kč) je tu možnost použití z vozidel Lada(tady na foru je par temat)nebo jsem osobně přemýšlel,až mi to ložisko klekne,že začnu experimentovat s ložisky od FEBI pro BMW... Citovat
Whitetiger Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Uložení, kloubový hřídel FEBI - FB 05263 mercedes 123- myslim že aj toto by sa tam dalo dopasovat. Citovat
Petr O. Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Diky kuci, jsem si to myslil, mam docela dobre kontakty na dily peugeot, mozna ze bych jeste sehnal, z te lady se mi to ¨tam davat nechce, to FEBI zni lepe. Jenom je mi divne ze ta vule je az u naprav (nevim jestli predek nebo zadek), pokud otocim kardanem proti sobe (pryžove ložisko ve stredu), tak k zadnemu protaceni nedochazi, aspon myslim. jeste se na to kouknu. Jak to vlastne je se servisni dokumentaci k tomuto vozu, je jiz nekde ke stazeni? Jsem v tom dosti nezbehly (myslim opravy aut) a rad bych vedel o tomto autaku co nejvic. Nedavno se mi malem rozpadla prevodovka (drzela na jedinem sroubu!). Nastesti to dobre dopadlo ale chci to auto poradne projet a vse zkontrolovat. Je to skvelej vuz, sice dedek ale najeto pouze 130tisic. Krasny den preji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.