Přejít na obsah

Petr O.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1989

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Petr O.'s Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. nerozumim tvemu vtipu:)
  2. diky, pohon funguje, zatim, rozdelam rizeni, ktere jsem si znicil v zime, to jeste zvladnu a ostani necham byt. [upravil dne 7/4/10 Petr O.]
  3. popravde bych nejradsi nekoho s dilnou v praze/pze zapad a zkusenostmi s temito vozy. jsem dost nezkusenej a uz jenom pomoc ohledne sehnani dilu, kontakty na repasy by mi dost pomohli.
  4. diky, podarilo se mi dohledat sken clanku z casopisu automobil (kveten 89), kde je vse popsano, vcetne rozkresleni prevodoveho ustroji. Kdyby nekdo chtel, rad poslu, prikladam alespon prvni ze trech stran. . Modely GR a SR maji prevodove ustroji stejne. Pomer je skutecne 53/47 ve prospech predku. Dost by me zajimalo, jestli ten servisni manual, ktery si z techto stranek budu moci stahnout, po zaplaceni reg. poplatku, obsahuje i muj typ vozu. Muzete se nekdo kouknout prosim?
  5. Vite prosim jaky je pomer momentu mezi predni a zadni napravou? dik
  6. Petr O.

    Vůle v kardanu - 405 4x4 (1989)

    Diky kuci, jsem si to myslil, mam docela dobre kontakty na dily peugeot, mozna ze bych jeste sehnal, z te lady se mi to ¨tam davat nechce, to FEBI zni lepe. Jenom je mi divne ze ta vule je az u naprav (nevim jestli predek nebo zadek), pokud otocim kardanem proti sobe (pryžove ložisko ve stredu), tak k zadnemu protaceni nedochazi, aspon myslim. jeste se na to kouknu. Jak to vlastne je se servisni dokumentaci k tomuto vozu, je jiz nekde ke stazeni? Jsem v tom dosti nezbehly (myslim opravy aut) a rad bych vedel o tomto autaku co nejvic. Nedavno se mi malem rozpadla prevodovka (drzela na jedinem sroubu!). Nastesti to dobre dopadlo ale chci to auto poradne projet a vse zkontrolovat. Je to skvelej vuz, sice dedek ale najeto pouze 130tisic. Krasny den preji.
  7. Zdravím, na mem milackovi je dost velika vůle v kardanu (cca10-20stupnu). Pri raznejsim rozjezdu anebo nepresnem razeni to dost boucha. Rad bych to jeste pred zimou opravil, vite nekdo jaky dil je asi duvodem k teto zavade? 405 GRI, XU9MDDZ, VIN - VF315BDD708589498 (dovoz z rakouska) S pozdravem
×
×
  • Vytvořit...