Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P206 - kolik oleje do motoru (na rysce)?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Díky moc, to jsem si oddychl!

Ještě mi prosím řekněte, jak je to s těsněním hlavy. Můžu ho \"odvařit\" pokud čas od času jedu třeba na dvojku až do omezovače? Praktikuju to zhruba jednou za měsíc, abych vyfoukal pavučiny.:)

Někde tady na fóru jsem četl, že tyhle jednačtyřkový motory tenhle způsob zacházení absolutně nenávidí a těsnění rádo odejde... :myslim

Pokud už tu těsnění odejde, může se to třeba projevovat loužičkou pod autem? :myslim

[upravil dne 29/11/09 peugeot09]

No ja takto sem tam pretocim motor (asi tak 2x za tyzden:D) a ma nalietanych 260000 km a tesnenie pohoda, oleja nezmizne ani kvapka:cool: . . . ale tak je to kus od kusu:roll

Odesláno

Ó, díky. :D Každopádně tady OTčkujem, tak kdybys chtěl něco vědět ohledně upgradu brzd na 206ku, založ na to extra thread, nebo mi písni SZku. :)

Odesláno

Qcko: To jsem v tom případě na toho svého mazla ještě dost mírnej, asi budu muset přitvrdit. :D

Fakir: OK, díky moc. Kdybys potřeboval něco vědět ohledně audia tak taky napiš. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...