Qcko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: peugeot09 Díky moc, to jsem si oddychl! Ještě mi prosím řekněte, jak je to s těsněním hlavy. Můžu ho \"odvařit\" pokud čas od času jedu třeba na dvojku až do omezovače? Praktikuju to zhruba jednou za měsíc, abych vyfoukal pavučiny. Někde tady na fóru jsem četl, že tyhle jednačtyřkový motory tenhle způsob zacházení absolutně nenávidí a těsnění rádo odejde... Pokud už tu těsnění odejde, může se to třeba projevovat loužičkou pod autem? [upravil dne 29/11/09 peugeot09] No ja takto sem tam pretocim motor (asi tak 2x za tyzden:D) a ma nalietanych 260000 km a tesnenie pohoda, oleja nezmizne ani kvapka:cool: . . . ale tak je to kus od kusu:roll Citovat
Fakir Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Ó, díky. Každopádně tady OTčkujem, tak kdybys chtěl něco vědět ohledně upgradu brzd na 206ku, založ na to extra thread, nebo mi písni SZku. Citovat
peugeot09 Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Qcko: To jsem v tom případě na toho svého mazla ještě dost mírnej, asi budu muset přitvrdit. Fakir: OK, díky moc. Kdybys potřeboval něco vědět ohledně audia tak taky napiš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.