Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Plánuju si u svýho auta vyměnit sedačky. Má s tím někdo zkušenosti? Ty co tam jsou, tak se mi na nich strašně blbě sedí (jako v každým peugeotovi), po chvíli mě z nich začnou bolet záda a po delší době i zatuhne brutálně krk.. jsou taky strašně měkký (spíš možná prosezený)... napadlo mě tam dát sedačky úplně z jinýho auta (zlatý esco který má tvrdý sedačky, nádherný boční vedení atp.).. vím že tam jsou rozdílný vzdálenosti lyžin a tak, ale co mě nejvíc zajímá, dájí se sehnat na to nějaký redukce bo tak? případně ještě přemejšlím nad výměnou za úplně nový, nějaký sportovní sedačky, tak jak je to řešený třeba tam?

Odesláno

noo tie redukcie su neni ziadne iba ak si ich vyrobiš no ale ja som teraz dal kozenne sedačky a tie su pevnejsie a tvrdsie este by som si na tvojom mieste skusil sediet na nich a potom by som sa rozhodol a pokial das ine sedačky z ineho auta tak problem bude minimalne s piro pasmi a ine.......:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem sehnal sedačky z coupečka.. jsou penvější a tvrdší, ale o to víc mě v nich bolí záda... jsou tea látkový, ale ten tvar je úplně stejnej jako u kožky, kterou nechci... jinak co jsem seděl třeba v 306ce, tak jsem na tom podobně, prostě asi neumím sedět v peugeoťáckejch sedačkách... takže vyhlídka do budoucna je komplet nový sportovní sedačky... má někdo zkušenosti s tímto? nemusí to být zrovna na 406ku, zajímá mě, jakým způsobem se provede montáž do auta.. nejlíp asi na původní lyžiny že?? nebo se to dělá nějak jinak?

[upravil dne 11/1/10 LORD_mapiv]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...