Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Nefunguje mne topeni v 306 1,9td 66kW. Nevim proc, fouka to, ale vzduch je takovy, neni to ani studeny ale neni to horky. Nevite cim to je, jestli v topeni neni voda a je tam vzduchova bublina, a nebo je spatny kontakt v na tom ovladaci??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 az zahrejes motor tak si osahej hadice v motorovym prostoru jestli jsou vsechny stejne horke ,pokud ne tak se seknul termostat Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Ak je motor zohriaty (podľa teplomera) tak možno zavzdušnené. Na jednej z hadíc idúcich do kúrenia by mal byť odvzdušňovací ventil. Citovat
Qcko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Vacsinou to robi zle odvzusneny system, viem o com pisem:bacha Citovat
dolly1010 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Nebo se ti sekla taková lopatka co směřuje vzduch na radiátor. Ale spíš bych taky typnul to zavzdušnění (nebo termostat). Hadice do radiátoru jsou vejš než nalejvací otvor. Uříznu kus PETflašky, nasaď ji na nalejvací otvor a zkus to odvzdušnit Citovat
Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Diky za odpovedi. Zkusim dnes najit ten odvzdusovaci ventil a zkusim to odvzdusnit. Pak napisu jak to dopadlo ;-) Citovat
Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Pe.Tr az zahrejes motor tak si osahej hadice v motorovym prostoru jestli jsou vsechny stejne horke ,pokud ne tak se seknul termostat No je to priblizne stejny. Termostat funguje, teplotu tu drzi stalou 80 stupnu. Zkusim to odvzdusnit. Citovat
dolly1010 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Nezapomeň na tu nádobku, aby byla hladina vejš než jsou hadice Citovat
Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: dolly1010 Nezapomeň na tu nádobku, aby byla hladina vejš než jsou hadice Tak jsem to zkusil odvzdusnit pomoci tech ventilu. Na prvnim ktery se nachazi ve predu nned tekla voda. A na tom ktery je na hadicich ktery jsou za motorem a vedou dovnitr taky zadny vzduch nebyl, hend tekla voda. Tak nevim. Mnel jsem nastartovane auto a mnel jsem zapnute topeni na MAX. Tak to zkusim zitra udelat s tou Petlahvi. Muzes mi to popsat podrobnejs? Diky ;-) Citovat
Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Ruslan Nefunguje mne topeni v 306 1,9td 66kW. Nevim proc, fouka to, ale vzduch je takovy, neni to ani studeny ale neni to horky. Nevite cim to je, jestli v topeni neni voda a je tam vzduchova bublina, a nebo je spatny kontakt v na tom ovladaci??? Jo a jeste mne tam sviti nejaka zluta kontrolka pri volnobehu(ukazuje se tam nadoba s asi nizkou hladinou),ktera se nachazi uplne nahore v leve rohu, muze to stim souviset??? Citovat
dolly1010 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Chladící kapalina viz první a druhej obrázek Myslíš tuhle kontrolku (třetí obrázek)? To znamená přítomnost vody v palivovém filtru. [upravil dne 29.11. 09 dolly1010] Citovat
Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 No presne tady ta kontrolka. to bude asi hodne spatny? co? ALe jede to v pohode. Citovat
dolly1010 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 No, buď tam máš vodu, nebo poškozenej ten snímač (plovák, nebo co to tam je) Citovat
Ruslan Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 cTyhle vsechni problemy zacali kdyz jsme to auto koupily( 3dni ho mam) a po ceste na spatek nam praskla mala hadicka z chladice( zjistil jsem to az doma). Byla tma a nevedel jsem o tom. Zjistil jsem ze trochu tece voda kdyz jsme prijeli na pumpu a zvedla se nam teplota na 85. Do domava to uz byl kousek. Pak ridila pritelkine a ja jel za ni. Volal jsem ji jestli ta teplota se zveda. a ona ze ne ze je furt na 92 stupnich. No a ten krat zacala blikat ta kontorlka. Tak jsem se myslel ze to je tim ze je malo vody v chladici. Tak jsem to neresil. No a dalsi den jsem opravil tu hadicku a nalil jsem tam obycejnou vodu abych jsem moh zjistit jestli to netece. pokazdy co jsem se zastavil tak jsem musel dolejvat tu vodu, trochu to hralo, na 97 stupnu, tak jsem myslel ze je to v prdelui,ze voda jde do motoru, ze mi praskla hlava, nebo tesneni. Ale pak jsem spocital kolik jsem nalil ty vody a bylo to tak 3-4 litry coz je malo. Tak pokazdym dolevani se to doplnilo, a uz to bylo v pohode.teplota byla furt 80 stupnu. Ale neslo mi uz topeni. A ani nesvitila mi ta kontorlka. Pak jsem vymenil tu vodu za distil. vodu s fridexem, veslo se tam tak asi cca 6 litru. Voda se mi uz nestraci, ale topeni porad nejde. A zacila blikat ta kotrolka pri volno behu. Uz mi to auto hrozne stve:-( A jeste ty zavity mam znicene na kole. tak kolo mam jen na 2 sroubech :-( Citovat
dolly1010 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 3dny? Tak to tě to auto začlo štvát celkem brzo Já když sem si ho přivez, tak mi cvakalo relátko > špatná levá páčka, furt svítili brzdovky a tak... Něco už se taky naopravovalo (viz tady). Buď rád, že nemáš prasklej radiátor Citovat
punkac Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 hele, za vodu v naftě auto nemůže, spíš pumpaři, buď rád, že tam je čidlo a kontrolka, to čidlo je ze spodu palivového filtru a blízko něj bude i odvodňovací ventil Jinak to čidlo bohužel někdy kecá Aby topilo topení, zkus to odvzdušnit podle návodu od Dollyho škoda, že zrovna předělávaj servicebox, vložil bych ti obrázek, kde je ten ventil Citovat
dolly1010 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tady nějakej filtr je. Mohlo by to bejt ono: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.