Lenale Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 zdar ... mám P. 406 r.v. 96, mám teď možnost koupit př. el. sedačky s aibagem, v autě mám jen obyč. sedačku, tak nevím jestli by to šlo předělat.... nevíte někdo díky moc Citovat
Operator Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 Dej vědět, jak jsi pochodil. Ale airbagy bych dodatečně asi nikam nemontoval, nerad bych dostal nafackováno při jízdě. Spíš by mě zajímalo, jestli by šlo dodatečně domontovat vyhřejvání sedaček. Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 :DJasně, že šlo. Zapalovač a bombu s plynem pod sedačku a vyhřívá to i prdel.:D:P:o:papa Citovat
mk405 Odesláno 17. srpen 2004 Odesláno 17. srpen 2004 myslím si že sedadla by mohla jít prohodit bez problému, to vyhřívání zapojit snad taky (teda pokud je to se vším), ale z airbagu bych měl strach to nebude asi moc jednoduché ho někam připojit, aby pak nevistřelil když si zpomene. Jaden človíček si takhle do mazdy přidělal mlhovky a po nastartování bum a všechny airbagy venku, takže za ušetřené prašule za montáš si šel koupit nové airbagy s tučným příplatkem ......... to připojení bych se asi domluvil se servisem. mk405:papa Citovat
Lenale Odesláno 18. srpen 2004 Autor Odesláno 18. srpen 2004 no myslel jsem si ze bych airbagy nechal zatim nezapojeny.... to by snad nemělo nic udělat..... jen by mě zajímalo odkud mám vzít proud k těm el. sedačkám.... a pak jestli jdou přehodit potahy...... abych neměl vpředu jiný než vzadu..... díkes Citovat
mk405 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Mrkni na své sedadlo, ale řekl bych že ten potah od výrobce je tam prošitej takže asi jedině přečalounit (sám bych to nedělal) anebo zakoupit potahy. mk:papa Citovat
Guest Ondra Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 ad potahy do sedacek - nasel jsem hooodne solidni firmu, ktera sije potahy na miru (omeri si sedacky) navic z calouneni, ktere se normalne dava na sedacky.... Cena za potahy 3000 + 150,- za montaz ... jo a polstarek ze stejneho potahu byl gratis... na to, ze museli obsit podrucku vzadu, vzdadu na prednich sedadlech mam kapsy pro mapu atd.... no proste lahoda. zkusim nafotit, jinak jsem pana lakal, at da slevu, tak uvidime. Citovat
Lala Odesláno 29. srpen 2004 Odesláno 29. srpen 2004 Samozřejmně se daj prehodit potahy i z molitanem delal jsem to je to jednoduchý ale pracný..co se týče eirbegů musíš zachovat rám sedačky a zapojení je na odborné firmně která ti musí aktivovat řidící jednotku.Vihřivani je vkabelech připraveno, ale musíš sehnat vypinače kterí se umístí na středák, apod sedačkou to připojíš.Čau a at tě to nezpálí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.