HonzaZ Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 U mě na 2.0 HDI klouzala spojka v otáčkách nejvyššího kroutícího momentu na vyšší kvalty, ale jinak nebyl vůbec slyšet a ani jiné projevy. Po demontáži bylo zjištěno, že byl úplně v háji. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 HonzaZ: to si mal ale zodranu spojku... spojka a zotrvacnik su dve rozdielne veci aj ked sa jedna o jednu a tu istu suciastku ako celok. zotrvacnik eliminuje vibracie motora ktore sa pri vadnom zotrvacniku prenasaju na prevodovku a cely jazdny komfort vozidla a nijako to nesuvisi s tym ci spojka klze alebo nie... sam pises ze okrem toho ze ti klzala spojka neboli ziadne ine prejavy, takze z tvojej odpovedi je jasne ze si mal len zodranu spojku a zotrvacnik si mal v poriadku. prave vadny zotrvacnik sa prejavuje okrem pazvukov aj napriklad kmitanim rychlostnej paky a celkovou vibraciou okolo prevodovky a s snou spojene komponenty (pedale, riad. paka a napokon i samotna kasna... ) staci si pozriet o par prispevkov vyssie kde som posielal obrazok a video o dvojhmotaku... to pre ilustrraciu a pochopenie jeho principu. ak sa mylim opravte ma... Citovat
HonzaZ Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Nevím, spojka prý nebyla ani tak hrozně ojetá, ale asi ta třecí plocha spojky v setrvačníku byla propadlá níže. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 ne v zotrvacniku ale na zotrvacniku... zotrvacnik samotny bol kazdopadne ok... ale je to jedno, len som chcel poukazat na rozdiely v pojmoch aby si to ludia nemylili, lebo sa jedna o dve rozne veci aj ked sa jedna o jednu suciastku Citovat
HonzaZ Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Pokud chceš vědět podrobnosti, zeptej se pp205, ten mi to dělal. Já u toho nebyl, jenom co mi říkal tak jsem to tak pochopil. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 nechcem, nemam dovod k tejto teme o riesit tvoju spojku a skutocnu pricinu jej zodratia, len som reagoval na tvoj prispevok ako odpoved na toho co sa pytal nad tebou... nakolko tvoja odpoved nebola adekvatna k jeho otazke. moze uzivatela potom zbytocne zmiast... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.