Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U mě na 2.0 HDI klouzala spojka v otáčkách nejvyššího kroutícího momentu na vyšší kvalty, ale jinak nebyl vůbec slyšet a ani jiné projevy. Po demontáži bylo zjištěno, že byl úplně v háji.

Odesláno

HonzaZ:

to si mal ale zodranu spojku... spojka a zotrvacnik su dve rozdielne veci aj ked sa jedna o jednu a tu istu suciastku ako celok. zotrvacnik eliminuje vibracie motora ktore sa pri vadnom zotrvacniku prenasaju na prevodovku a cely jazdny komfort vozidla a nijako to nesuvisi s tym ci spojka klze alebo nie... sam pises ze okrem toho ze ti klzala spojka neboli ziadne ine prejavy, takze z tvojej odpovedi je jasne ze si mal len zodranu spojku a zotrvacnik si mal v poriadku.

prave vadny zotrvacnik sa prejavuje okrem pazvukov aj napriklad kmitanim rychlostnej paky a celkovou vibraciou okolo prevodovky a s snou spojene komponenty (pedale, riad. paka a napokon i samotna kasna... )

staci si pozriet o par prispevkov vyssie kde som posielal obrazok a video o dvojhmotaku... to pre ilustrraciu a pochopenie jeho principu.

ak sa mylim opravte ma...

Odesláno

ne v zotrvacniku ale na zotrvacniku... zotrvacnik samotny bol kazdopadne ok... :)

ale je to jedno, len som chcel poukazat na rozdiely v pojmoch aby si to ludia nemylili,

lebo sa jedna o dve rozne veci aj ked sa jedna o jednu suciastku :papa

Odesláno

nechcem, nemam dovod k tejto teme o riesit tvoju spojku a skutocnu pricinu jej zodratia,

len som reagoval na tvoj prispevok ako odpoved na toho co sa pytal nad tebou...

nakolko tvoja odpoved nebola adekvatna k jeho otazke. moze uzivatela potom zbytocne zmiast...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...