Capy Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 tak jelikož dens nebyla práce na převodovce tak jsem si dával dohromady persny a Můj odhad s tlumiči 306 a pružiny pro 306xsi -35mm je kolem 60mm sám se nechám překvapit snad příští týden to bude stát už na kolech Citovat
jodua Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 takze origo tlumice pro 306 a pruziny -35mm myslis ze bude cca -60mm? to je hodne. Co pouzit origo 306 tlumice a pruziny pro 405 -40mm? Citovat
Capy Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 tak včera jsem tam napral vše důležité jako převodovku a nápravu. Dnes už jen brzdy a náké blbiny a půjde na kola což znamená že by mohly být fotky Citovat
Capy Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Tak už včera jsem jí posadil konečně kolama na zem tady foto jak vypadá když je vyvěšený kolo a na zemi s ještě vysokým zadkem detail Citovat
Brian Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Vypada to hodne luxusne to mas teda tlumice na 306 a pruziny na 306xsi -35mm a musel si neco upravovat nebo se to jen vymeni a padne to tam! a myslis ze nebudou ty tlumice driv odchazet? ale paradne to vypada:mrk Citovat
Brian Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 a o kolik se to snizilo o tech 60mm? Citovat
Capy Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 neupravoval jsem vůbec nic padlo to tam bez problémů. Já bych neřek že budou odcházet víc protože když se podívám na zatížení přední nápravy na 306 xsi a 405mi16 tak jsou téměř na stejno někdy je i 306 větší. O kolik to sedlo přesně nevím protože to před tím nebylo jak změřit ale ohad je 60mm a víc. Tohle byla jen zkoužka ale asi to tak zůstane jen se dokoupí kvalitní stavitelný tlumiče a udělají se podložky pro případné přizvednutí (mezi ložisko horního uložení a misku pružiny). Citovat
Brian Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 ajo tak to je v pohode mas to fakt pekne snizeny:super Citovat
Whitetiger Odesláno 25. prosinec 2009 Odesláno 25. prosinec 2009 nerozmyslal si o unibalovom hornom uložení predných tlmičov? Citovat
Capy Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 unibaly bych rád ale jelikož bych se rád svezl v nějakém tom závodě tak nemohu protože by to znamenalo posun do kategorie speciálů a přendavat horní uložení na každý závod bych nechtěl. Citovat
Whitetiger Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 to akoze nesmies mat na aute nic nie sériové? Citovat
Capy Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 no je to hodně přísný hlavně na kopcích musí být skoro vše serie třeba tlumiče a pružiny mohou být zaměněny ale uložení musí zůstat seriové.výfuk až na koncový díl seriový. úpravy na motoru zakázány krom filtru a vaček(protože se nedokážou změřit) a ještě lze měnit vstřikovací tlak a chip.Úpravy brzd taky zakázány kromě kotoučů a destiček. spíš je vše zakázané než dovolené. Je to taky na pořadatelých každý to má trochu jinak. Citovat
BiFF Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Capy: tak takhle to mam zhruba i ja tedkom akorad ja mam origo 405 tlumice a pruziny mi16 - 20mm , ale ty tlumice to uz nestihaj tak to je takova koza cekam prave na testy a pujdu cestou stavitelneho!! Jinak vypada to hned kure.... jinak a hlavne leeepe ted jeste aby to bylo trochu tvrde aby to tlumice pobrali vsechno!!! Citovat
Whitetiger Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Biff- nevies ako to vyzera s tym GAZom? Citovat
jodua Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 takze dam li na 405 stavitelnej z 306 na predek do ulozeni z 405 tak nebudu mit zadny problem a jeste budu moc krasne nastavit aspon na predku (ne MI16 motor) vysku. Jinak kdybych nechtel stavitelnej, jaky tlumice na predek teda dat? seriovku nebo snizene a tvrde na 306 a pruziny -40mm na 405? Lze to takhle kombinovat? Nebo dat tvrdej a nestavitelnej z 306 komplet viz: WEITEC ???? Citovat
BiFF Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 White: ceka se az to nekdo otestuje jak to bude trvde aby se podle toho dali tlumice! Citovat
Whitetiger Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 biff- a nevies- uz to niekto testuje? lebo tom bol prave problem ze to nemal kto vyskusat. Citovat
Capy Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Biff nevím jak ty ale já měl mičko hrozně vysokou takže s touhle kombinací to šlo hodně k zemi.Jo mam tam gumy 205/40 což taky může vypadat jinak než na jiném rozměru.O tlumiče se nebojím protože je nahradí stavitelné spaxy nabo ava. Jinak pokud si nejste jistý tvrdostí tak AVO dělá pro 306 závodní tlumiče stavitelné bud v jednoum dvou nebo třech směrech(stlačení rozažení a to třetí je nákej přechod) dají se k tomu taky koupit pružiny různých tvrdostí. cena ale začíná na 7000 za tlumič stavitelný v jednom směru. Jinak je dováží MK-racing. Pak by ale zase nastal asi problém se zadkem který by byl měkký. O to už se taky pokoušíme zkusit nahradit stávající průtokáče za nejaké užší nebo zabudovat stavitelné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.