Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jelikož dens nebyla práce na převodovce tak jsem si dával dohromady persny a Můj odhad s tlumiči 306 a pružiny pro 306xsi -35mm je kolem 60mm sám se nechám překvapit snad příští týden to bude stát už na kolech

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak včera jsem tam napral vše důležité jako převodovku a nápravu. Dnes už jen brzdy a náké blbiny a půjde na kola což znamená že by mohly být fotky

Odesláno

Vypada to hodne luxusne to mas teda tlumice na 306 a pruziny na 306xsi -35mm a musel si neco upravovat nebo se to jen vymeni a padne to tam! a myslis ze nebudou ty tlumice driv odchazet? ale paradne to vypada:mrk

Odesláno

neupravoval jsem vůbec nic padlo to tam bez problémů. Já bych neřek že budou odcházet víc protože když se podívám na zatížení přední nápravy na 306 xsi a 405mi16 tak jsou téměř na stejno někdy je i 306 větší. O kolik to sedlo přesně nevím protože to před tím nebylo jak změřit ale ohad je 60mm a víc. Tohle byla jen zkoužka ale asi to tak zůstane jen se dokoupí kvalitní stavitelný tlumiče a udělají se podložky pro případné přizvednutí (mezi ložisko horního uložení a misku pružiny).

Odesláno

unibaly bych rád ale jelikož bych se rád svezl v nějakém tom závodě tak nemohu protože by to znamenalo posun do kategorie speciálů a přendavat horní uložení na každý závod bych nechtěl.

Odesláno

no je to hodně přísný hlavně na kopcích musí být skoro vše serie třeba tlumiče a pružiny mohou být zaměněny ale uložení musí zůstat seriové.výfuk až na koncový díl seriový. úpravy na motoru zakázány krom filtru a vaček(protože se nedokážou změřit) a ještě lze měnit vstřikovací tlak a chip.Úpravy brzd taky zakázány kromě kotoučů a destiček. spíš je vše zakázané než dovolené. Je to taky na pořadatelých každý to má trochu jinak.

Odesláno

Capy: tak takhle to mam zhruba i ja tedkom akorad ja mam origo 405 tlumice a pruziny mi16 - 20mm , ale ty tlumice to uz nestihaj tak to je takova koza :(

cekam prave na testy a pujdu cestou stavitelneho!!

Jinak vypada to hned kure.... jinak a hlavne leeepe ;) ted jeste aby to bylo trochu tvrde aby to tlumice pobrali vsechno!!!

Odesláno

takze dam li na 405 stavitelnej z 306 na predek do ulozeni z 405 tak nebudu mit zadny problem a jeste budu moc krasne nastavit aspon na predku (ne MI16 motor) vysku. Jinak kdybych nechtel stavitelnej, jaky tlumice na predek teda dat? seriovku nebo snizene a tvrde na 306 a pruziny -40mm na 405? Lze to takhle kombinovat? Nebo dat tvrdej a nestavitelnej z 306 komplet viz:

WEITEC ????

Odesláno

Biff nevím jak ty ale já měl mičko hrozně vysokou takže s touhle kombinací to šlo hodně k zemi.Jo mam tam gumy 205/40 což taky může vypadat jinak než na jiném rozměru.O tlumiče se nebojím protože je nahradí stavitelné spaxy nabo ava.

Jinak pokud si nejste jistý tvrdostí tak AVO dělá pro 306 závodní tlumiče stavitelné bud v jednoum dvou nebo třech směrech(stlačení rozažení a to třetí je nákej přechod) dají se k tomu taky koupit pružiny různých tvrdostí. cena ale začíná na 7000 za tlumič stavitelný v jednom směru. Jinak je dováží MK-racing.

Pak by ale zase nastal asi problém se zadkem který by byl měkký. O to už se taky pokoušíme zkusit nahradit stávající průtokáče za nejaké užší nebo zabudovat stavitelné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...