arjudi Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Odešel mi diferak na peugeotku 306 a chci se zeptat jestli to jde nějak spravit nebo je lepší dat celou druhou převodovku, poradte:( Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Záleží čomu hovoríš odišiel diferák. Je tam viacej možných chýb a dielov. Niektoré diely je lepšie vymeniť a pri niektorých poruchách sa musí meniť celý. Podľa toho čo je vadné závisí cena opravy alebo výhodnosť výmeny. Citovat
dolly1010 Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 A co ti na něm přesně odešlo? Zajdi na šrotiště a tam z nějakej bouračky vydoluj co potřebuješ. Neřek bych, že je tohle obvyklej a poruchovej díl... Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: arjudi Odešel mi diferak na peugeotku 306 a chci se zeptat jestli to jde nějak spravit nebo je lepší dat celou druhou převodovku, poradte:( opravit jde snad všechno, ale tady doporučuju vyměnit celou převodovku (není problém sehnat), ta oprava difer bude dražší než celá skříň a koupit jen celý difer na vrakovišti taky néé--ozubení difer a převodovky se nebude snášet--většinou to hučí a není to ono Citovat
.mycTD Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 presne tak. netusim, kolik muze stat gearbox na 306ku (tipuju tak 3.000,- ???), ale jsem si jistej, ze prace s nejakym vymezovanim vuli + matros levnejsi nebude. Citovat
Capy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 tak zrovna na diferáku se vůle nevymezujou je to daný skříní. sundáš zadní víko vyndáš starej dáš novej a zvreš to. nic na tom není. sou tam dvě koželíkový ložiska. A řek bych že se to dá udělat na autě že nemusí ven převodovka ani motor. [upravil dne 25/11/09 Capy] Citovat
Guest Speedy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 sehnat převodovku neni problém mě to stálo před rokem 5000 s nápravnicí ,táhlama řazení ,a s prvním dílem výfuku , měnil sem to všechno protože byl jinej mechanizmus řazení takže asi ty 3000 bych vyděl jakjo reálnou cenu Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Capy tak zrovna na diferáku se vůle nevymezujou je to daný skříní. sundáš zadní víko vyndáš starej dáš novej a zvreš to. nic na tom není. sou tam dvě koželíkový ložiska. A řek bych že se to dá udělat na autě že nemusí ven převodovka ani motor. [upravil dne 25/11/09 Capy] ano,teoreticky je to tak,ale už jsi ten samotný difer dával na jinou skříň?? já ano,a je to hlučné jak prase...,ta ozubená kola jedou od novoty spolu a když dáš jiný difer,není to ono jinak sehnat samotný difer není jednoduché--z dobré převodovky ti ho nikdo nedá, leda nějaká vysypaná z dobrým difer Citovat
Capy Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 no já neříkám že to nebude hlučný. ale když si přendá stálej převod a bude měnit JEN diferák tak se nic nedějě. Citovat
jack 306 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 ale pokud ma 1.6 TU motor tak tam se zá převodovka musí stejně půlit ne? sice jsem ji měl několikrát venku ale tohle si nevybavuju. jo a určo vyměnit obě kolca už jen proto že každé je inak zajeté a může se to hádat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.