Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Záleží čomu hovoríš odišiel diferák. Je tam viacej možných chýb a dielov. Niektoré diely je lepšie vymeniť a pri niektorých poruchách sa musí meniť celý. Podľa toho čo je vadné závisí cena opravy alebo výhodnosť výmeny.

Odesláno
Původně zaslal: arjudi

Odešel mi diferak na peugeotku 306 a chci se zeptat jestli to jde nějak spravit nebo je lepší dat celou druhou převodovku, poradte:(

opravit jde snad všechno, ale tady doporučuju vyměnit celou převodovku (není problém sehnat), ta oprava difer bude dražší než celá skříň a koupit jen celý difer na vrakovišti taky néé--ozubení difer a převodovky se nebude snášet--většinou to hučí a není to ono :myslim

Odesláno

tak zrovna na diferáku se vůle nevymezujou je to daný skříní. sundáš zadní víko vyndáš starej dáš novej a zvreš to. nic na tom není. sou tam dvě koželíkový ložiska. A řek bych že se to dá udělat na autě že nemusí ven převodovka ani motor.

[upravil dne 25/11/09 Capy]

Odesláno

sehnat převodovku neni problém mě to stálo před rokem 5000 s nápravnicí ,táhlama řazení ,a s prvním dílem výfuku , měnil sem to všechno protože byl jinej mechanizmus řazení takže asi ty 3000 bych vyděl jakjo reálnou cenu

Odesláno
Původně zaslal: Capy

tak zrovna na diferáku se vůle nevymezujou je to daný skříní. sundáš zadní víko vyndáš starej dáš novej a zvreš to. nic na tom není. sou tam dvě koželíkový ložiska. A řek bych že se to dá udělat na autě že nemusí ven převodovka ani motor.

[upravil dne 25/11/09 Capy]

ano,teoreticky je to tak,ale už jsi ten samotný difer dával na jinou skříň?? já ano,a je to hlučné jak prase...,ta ozubená kola jedou od novoty spolu a když dáš jiný difer,není to ono

jinak sehnat samotný difer není jednoduché--z dobré převodovky ti ho nikdo nedá, leda nějaká vysypaná z dobrým difer

Odesláno

ale pokud ma 1.6 TU motor tak tam se zá převodovka musí stejně půlit ne? sice jsem ji měl několikrát venku ale tohle si nevybavuju. jo a určo vyměnit obě kolca už jen proto že každé je inak zajeté a může se to hádat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...