s3ho Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Zdravim Vas bratranec ma problem s pukanim v prednej naprave pri vytoceni volantu(do prava) na doraz zacne nieco pukat ...robi to len pri rozbiehani pri vyssej rychlosti to prestane ramena,capy,loziska boli vymienane Pri vymene loziska mu povedali ze poloos ma mensiu volu ale ze je to v poriadku tak isto mu povedali ze ma krivy brzdovy kotuc ale to je tiez minimalne viete mi poradit moze to byt tym kotucom?? Citovat
pastorek Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Tiež by som to videl na vonkajší kĺb poloosi. Citovat
s3ho Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 ma to este aj nejake ine priznaky okrem toho pukania ?? a tipujem ze sa neda vymenit len klb samotny ale treba vymenit celu poloos ze ?? [upravil dne 23/11/09 s3ho] Citovat
georgegg Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 mně dělala náprava něco podobného vždycky když sem odjížděl z práce, přejížděl sem takovej hrbol do zatáčky a většinou když bylo vlhko tak se ozývalo takový praskání z levý strany po výměně silentbloků to přestalo Citovat
Gitarista001 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Da sa vymenit aj samotny klb. Ale cenovo sa to neoplati. Najlepsie je vyuzit nieco ako srotovne. Ked som menil poloos kupil som novu za 165 Eury a ked staru vratil 40 Eur vratili spat. Citovat
s3ho Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 silen bloky boli menene s tym srotovnym to je dobry napad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.