Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

skoda ze sme to neriesili pred vianocami ... bol som v Prešove cez vianoce a sviatky a to by nebol problem omrknut... teraz sa vsak nachadzam v Prahe a do presova sa tak skoro nechystam ..

Odesláno

ako hovorim volal som mu a jednali sme o cene 200 euro bez pneu so srubami ale o par dni uz na inzerate mal cenu 250...este som vahal aj nad tymi 200 ale 250 uz nie.....

zajtra idem pozriet jednu sadu s jednym poskodenym diskom za 150....

ale ak niekto fakt ma zaujem zavolam mu a poviem ze sme sa bavili o tych 200euro a viac nedame ani pi**. a moze prist zobrat...

Odesláno

Ahoj, mam speedliny pro srouby s rovnou dosedací plochou, je dobrý řešení díry převrtat na šrouby s kuželovou hlavou nebo je to prasečina a bude lepší koupit jiný šrouby nebo ty podložky pod šrouby? Převrtal bych to velkým záhlubníkem.

[upravil dne 23/1/10 Benžík]

Odesláno

Tak snáď už budem mať šťastie. Kolesá sú z búračky,chlapík to ešte nemá dovezene,ale až to bude na SK, dá ich na mašinu a duuufam pevne že to vydržali a nebudu nejak hádzať..dokonca sú na nich ešte aj presne tie gumy čo som chcel kupiť, Toyo proxes :D snaď že v dobrom stave a predpisanom rozmere. Prikladám foto,bol by som rád keby ste zhodnotili či je vôbec šanca že tie kola nebudu poškodene...popripade navrhnuť aku maximalnu cenu by som mu za ne mohol dať..diik :D

[upravil dne 23/1/10 Jojpijo306HDi]

Odesláno
Původně zaslal: marko306

no ten zadný ľavý možno bude v ťahu, ale na vyvažovačke to uvidíš. Je to tak 50 na 50.

No toho sa tiež najviac obávam,celé koleso vyzerá nejaké vykrútené..teraz je lem otázka či povolil disk alebo záves kola...zvedavy som...a musim čakať tyždeň kym to dovezie :( nevydržim

Odesláno

To ze je buracka, pche:D ... podla pohladu tazko, ale vyzeraju vsetky dobre, aj to zadne lave, to vyzera ze je to pohnute uplne komplet, mozno az cele rameno, keby hentak vykrutilo disk, to by praskol:nevim ... ale prajem ti ich, su nadherne:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

To ze je buracka, pche:D ... podla pohladu tazko, ale vyzeraju vsetky dobre, aj to zadne lave, to vyzera ze je to pohnute uplne komplet, mozno az cele rameno, keby hentak vykrutilo disk, to by praskol:nevim ... ale prajem ti ich, su nadherne:potlesk

tak ťukačka :D snáď už mi to vyjde...len aby mi ich nikto nevyfúkol :grr o cene sme sa zatial nebavili...noo ja si tie kolá cením,s gumami ak su použitelne by som nejakých 300-350 € bol ochotný obetovať..málo,vela..či?

Odesláno
Původně zaslal: marko306

no ak budú dobré prečo nie za tú cenu. A má ich doniesť jeden z tých čo tam majú tie vrakáče?

ne nee na vrakačovcov kašlem, vždy pytali nehorazne ceny..popripade vyroky typu: nebudem rozoberať auto kvôli jednemu späťaku...pritom šrot to bol. Toto mam normálne z inzerátu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...