Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

GPS Sony NV-U82D

Recommended Posts

Odesláno

Dúfam že toto vlákno dávam do správnej sekcie.:myslim.Potrebujem poradit mám gps sony a mapy Nemecko a Rakusko. je v češtine.Je možné tam prehrat soft povedzme igo8 alebo niečo iné čo by fungovalo s viacerými mapami vrátane Slovenska?Vtomto som neni doma a je to pre mna španielská dedina:D.Ak viete poradit vopred vdaka .Ak nie skúsim to tam nainštalovat sám hodom do popelnice:D

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

iGo 8 se dá nahrát do všeho co běží na jádru Win CE Thomson, Mio, Becker atd. Zjisti jestli to je i na Sony , bývá to na štítku napsáno.

Sú to hajzlíčkovia pre istotu tam je na štítku model seria a kde je to vyrobené :grr ale o podpore os ani muk

[upravil dne 21.11.2009 feldo]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Asi by se to více hodilo do pokecu... Tohle je o servisu aut, nikoli GPS. Na foru o GPS by to snad mohlo být správně (a tam bych se taky popídil)

tam som nepochodil tak skúšam ešte dalej možno aj motyka vystrelí :D:D:D
Odesláno

no tak som skusal najst na nete nejaky popis tvojej navi ale nenasiel som ani ho... myslim normalny popis. tak sa pytam: ma ta navi slot na pamatove karty? ak hej tak tam skus stiahnut nejaky unlock na PNA zariadenia. napriklad ja mam na moju navi stiahnute toto: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303

tymto si odomknes navigaciu a potom si na kartu dalej dohras jednotlive programi na navigaciu. ja som skusal mio, igo, tomtom, garmin, navigon a pouzivam igo.

tak ked to budes mat odblokovane tak daj vediet a mozem poradit dalej

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

no tak som skusal najst na nete nejaky popis tvojej navi ale nenasiel som ani ho... myslim normalny popis. tak sa pytam: ma ta navi slot na pamatove karty? ak hej tak tam skus stiahnut nejaky unlock na PNA zariadenia. napriklad ja mam na moju navi stiahnute toto: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303

tymto si odomknes navigaciu a potom si na kartu dalej dohras jednotlive programi na navigaciu. ja som skusal mio, igo, tomtom, garmin, navigon a pouzivam igo.

tak ked to budes mat odblokovane tak daj vediet a mozem poradit dalej

ok zatial vdaka idem vyskúšat a dám vediet
Odesláno

Na gpspassion je spousta dobrých věciček... Jsem v pátek zakoupil Navigon 7310, aktualizoval hned mapy, SW a pohrabal se na forech. Tak jsem změnil skin, klávesnicy z ABC na QWERTZ (i když bych raději QWERTY) a teď se zabývám tím, jak změnit pozatí, startovací obrazovky a šipku za autíčko. :-)

Odesláno

no este tak príst nato ako to donutit aby čítala ta navigacia s karty natiahol som tam ten soft vložil do gps a zapol ale normalne nabehol starý systém.:grr

Odesláno

Taky se to najde na oněch stránkách. Pro některé navi se na kartě přehraje jeden soubor jiným z netu (např. explorer.exe, UpdateMe.exe apod.). Pak nastartuje běžný PDA explorer a dají se spouštět a vůbec provádět různé operace jako na PDA. Našel jsem fora, kde na navigonech spouštěli tomtomy, iGo a různě... Fakt se s tím daj dělat nejrůznější věcičky. Já třeba skin změnil z ponuré na modrou průhlednou, změnil ABC klávesnici na QWERTY, změnilo se mi i pozadí (to teď hledám jiný) a ještě chci změnit šipku na autíčko. Je toho na netu fakt mraky, včetně třeba vlastních navi aplikací jako je mobilenavigator už i pro nejnovější navi (třeba pro navigon 8410), včetně map a nejnovějších funkcí. Takže moje doporučení: mocný strýček google... :-D

Ještě podotýkám, že ačkoli služební navi používám 4r., tak jako majitel vlastní navi jsem naprostý začátečník (od pátku).

[upravil dne 22.11.2009 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: feldo

no este tak príst nato ako to donutit aby čítala ta navigacia s karty natiahol som tam ten soft vložil do gps a zapol ale normalne nabehol starý systém.:grr

ked to mas vsetko na karte nahrate tak tu kartu strc do GPSka ked je zapnute a potom ho vypni a zase zapni. ja mam moovko a tam mam tri polohy - on, off a reset. dam to do off a potom do on a uz sa mi ten unlock instaluje. najprv to vyzera ako by sa nic nedialo a nabiehalo to stare ale ono po case nabehne unloc. tak ak mas tiez tri polohy tak to skus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...