Návštěvník Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Dúfam že toto vlákno dávam do správnej sekcie..Potrebujem poradit mám gps sony a mapy Nemecko a Rakusko. je v češtine.Je možné tam prehrat soft povedzme igo8 alebo niečo iné čo by fungovalo s viacerými mapami vrátane Slovenska?Vtomto som neni doma a je to pre mna španielská dedina:D.Ak viete poradit vopred vdaka .Ak nie skúsim to tam nainštalovat sám hodom do popelnice:D Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 iGo 8 se dá nahrát do všeho co běží na jádru Win CE Thomson, Mio, Becker atd. Zjisti jestli to je i na Sony , bývá to na štítku napsáno. Citovat
Edison Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Asi by se to více hodilo do pokecu... Tohle je o servisu aut, nikoli GPS. Na foru o GPS by to snad mohlo být správně (a tam bych se taky popídil) Citovat
Návštěvník Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Milhaus65 iGo 8 se dá nahrát do všeho co běží na jádru Win CE Thomson, Mio, Becker atd. Zjisti jestli to je i na Sony , bývá to na štítku napsáno. Sú to hajzlíčkovia pre istotu tam je na štítku model seria a kde je to vyrobené ale o podpore os ani muk [upravil dne 21.11.2009 feldo] Citovat
Návštěvník Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Edison Asi by se to více hodilo do pokecu... Tohle je o servisu aut, nikoli GPS. Na foru o GPS by to snad mohlo být správně (a tam bych se taky popídil) tam som nepochodil tak skúšam ešte dalej možno aj motyka vystrelí :D:D Citovat
Micky99 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 no tak som skusal najst na nete nejaky popis tvojej navi ale nenasiel som ani ho... myslim normalny popis. tak sa pytam: ma ta navi slot na pamatove karty? ak hej tak tam skus stiahnut nejaky unlock na PNA zariadenia. napriklad ja mam na moju navi stiahnute toto: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303 tymto si odomknes navigaciu a potom si na kartu dalej dohras jednotlive programi na navigaciu. ja som skusal mio, igo, tomtom, garmin, navigon a pouzivam igo. tak ked to budes mat odblokovane tak daj vediet a mozem poradit dalej Citovat
Návštěvník Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: Micky99 no tak som skusal najst na nete nejaky popis tvojej navi ale nenasiel som ani ho... myslim normalny popis. tak sa pytam: ma ta navi slot na pamatove karty? ak hej tak tam skus stiahnut nejaky unlock na PNA zariadenia. napriklad ja mam na moju navi stiahnute toto: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303 tymto si odomknes navigaciu a potom si na kartu dalej dohras jednotlive programi na navigaciu. ja som skusal mio, igo, tomtom, garmin, navigon a pouzivam igo. tak ked to budes mat odblokovane tak daj vediet a mozem poradit dalej ok zatial vdaka idem vyskúšat a dám vediet Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Na gpspassion je spousta dobrých věciček... Jsem v pátek zakoupil Navigon 7310, aktualizoval hned mapy, SW a pohrabal se na forech. Tak jsem změnil skin, klávesnicy z ABC na QWERTZ (i když bych raději QWERTY) a teď se zabývám tím, jak změnit pozatí, startovací obrazovky a šipku za autíčko. :-) Citovat
Návštěvník Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 no este tak príst nato ako to donutit aby čítala ta navigacia s karty natiahol som tam ten soft vložil do gps a zapol ale normalne nabehol starý systém. Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Taky se to najde na oněch stránkách. Pro některé navi se na kartě přehraje jeden soubor jiným z netu (např. explorer.exe, UpdateMe.exe apod.). Pak nastartuje běžný PDA explorer a dají se spouštět a vůbec provádět různé operace jako na PDA. Našel jsem fora, kde na navigonech spouštěli tomtomy, iGo a různě... Fakt se s tím daj dělat nejrůznější věcičky. Já třeba skin změnil z ponuré na modrou průhlednou, změnil ABC klávesnici na QWERTY, změnilo se mi i pozadí (to teď hledám jiný) a ještě chci změnit šipku na autíčko. Je toho na netu fakt mraky, včetně třeba vlastních navi aplikací jako je mobilenavigator už i pro nejnovější navi (třeba pro navigon 8410), včetně map a nejnovějších funkcí. Takže moje doporučení: mocný strýček google... :-D Ještě podotýkám, že ačkoli služební navi používám 4r., tak jako majitel vlastní navi jsem naprostý začátečník (od pátku). [upravil dne 22.11.2009 Edison] Citovat
Micky99 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: feldo no este tak príst nato ako to donutit aby čítala ta navigacia s karty natiahol som tam ten soft vložil do gps a zapol ale normalne nabehol starý systém. ked to mas vsetko na karte nahrate tak tu kartu strc do GPSka ked je zapnute a potom ho vypni a zase zapni. ja mam moovko a tam mam tri polohy - on, off a reset. dam to do off a potom do on a uz sa mi ten unlock instaluje. najprv to vyzera ako by sa nic nedialo a nabiehalo to stare ale ono po case nabehne unloc. tak ak mas tiez tri polohy tak to skus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.