rychtara Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Ahoj tak jsem už odzkoušel snad vše a stále se mi nedaří zprovoznit telefon v rádiu. :myslim:myslim:myslim Já slyším dobře ale ten na druhém konci mě slyší jen když křičím do mikrofonu. Myslím že už zbývá jen vyměnit mikrofon. Proto prosím pokud by jste někdo měl doma náhradní nebo o nějakém věděl dejte info Díky moc Citovat
P607Olda Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Zkus vrakoviště Kadaň 775 993 998. Možná by Ti dovolili i vyzkoušet... Citovat
HakTac Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Lepší je koupit nový díl, než z vrakoviště. Membrana v mikrofonu se kmitáním poměrně často ochodí. Citovat
P607Olda Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Tady jde spíše o to vyzkoušení. Může to mít také jinou příčinu. Citovat
HakTac Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Nemyslím si, měl jsem s tím taky problémy. Když mi někdo zavolal slyšel mě, jako bych měl dole okna a vítr fučel do mikrofonu. Co odpojit mikrofon, napojit na dráty mikrofon třeba ze starého mobilu...taky by to šlo. Rychle bez zbytečného hledání kdo ti to zapůjčí. Pak poznáš zda to jde lépe, nebo ne. Citovat
rychtara Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Jediná další možná příčina už by musela být v radiu,:bojim nebo už pak nevím :( a půjde to Peugeotu ať se na to podívají, ale to už je krajnost :grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.