muro Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ahojte, vitam sa na Peugeot fore Prve miesto kde sa objavila hrdza je pod tesnenim zadneho okna. Uz som to dal opravit ale je tam taky zliabok kde stale stoji voda. Da sa s tym nejako bojovat? Uvazujem ze tam vytlacim testenie na okno, je to odolne voci UV ziareniu aj extremnym teplotam, cierne, tak nemalo by to spatit na ciernom aute. Mate niekto lepsi napad alebo skusenosti? Citovat
dolly1010 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 sorry, sice ti neporadím, ale vítám tě a chválím, že sis rovnou dal do popisu auto Citovat
markus1974 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ahoj vitam ťa .najlepsie navoskovať. Citovat
muro Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Auto voskujem 2 krat za rok s Turtle Wax a ajtak tam vysla hrdza. Citovat
vendelinek Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Pěkně vybrousit do čista,odmastit(dobře odmastit) a letovací pistolí zalít cínem na letování a natřít základem nebo barvičkou,to je jedno,a před nasazením okna celý okno v drážce gumy podetřít lepidlem na aquaria [upravil dne 20.11.2009 vendi.stejskal] Citovat
muro Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Ako pisem v prvom prispevku, uz to mam opravene, nebolo to take strasne len trocha vyduty lak v tom zliabku pod tesnenim zadneho okna ale lakirnik mi povedal ze sa tam hrdza skor ci neskor objavi znova, lebo ked je mokro, stoji tam voda. Tak som rozmyslal, ci sa neda tomu nejako zabranit. Fotky ako tie dvere vyzerali predtym nemam. Inak auticko mam uz rok a ine problemy neboli, iba vymena hadice od hrdla do nadrze. Jo a teraz sa mi polamal kabel do dveri vodica nejde central klasika. Zatial zamykam klucom, len tak to ide. Citovat
markus1974 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 stým káblom do dverý sa pozrý na udelej si sám tam toje už riešené aj ja somto tak spravil a je to Ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.