Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, vitam sa na Peugeot fore :) Prve miesto kde sa objavila hrdza je pod tesnenim zadneho okna. Uz som to dal opravit ale je tam taky zliabok kde stale stoji voda. Da sa s tym nejako bojovat? Uvazujem ze tam vytlacim testenie na okno, je to odolne voci UV ziareniu aj extremnym teplotam, cierne, tak nemalo by to spatit na ciernom aute. Mate niekto lepsi napad alebo skusenosti?

Odesláno

Pěkně vybrousit do čista,odmastit(dobře odmastit) a letovací pistolí zalít cínem na letování a natřít základem nebo barvičkou,to je jedno,a před nasazením okna celý okno v drážce gumy podetřít lepidlem na aquaria

[upravil dne 20.11.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Ako pisem v prvom prispevku, uz to mam opravene, nebolo to take strasne len trocha vyduty lak v tom zliabku pod tesnenim zadneho okna ale lakirnik mi povedal ze sa tam hrdza skor ci neskor objavi znova, lebo ked je mokro, stoji tam voda. Tak som rozmyslal, ci sa neda tomu nejako zabranit. Fotky ako tie dvere vyzerali predtym nemam. Inak auticko mam uz rok a ine problemy neboli, iba vymena hadice od hrdla do nadrze. Jo a teraz sa mi polamal kabel do dveri vodica nejde central klasika. Zatial zamykam klucom, len tak to ide.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...