Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím! Mám momentálně Peugeot 306 Reference, r.v. 1997, obsah 1,4 s motorem tzv. skoro po smrti, jak mi řekli v servise. Už delší dobu s neúspěchem sháním druhý motor. Zjistil jsem, že musí být stejný obsah 1,4 a písmenné označení KFX. Měl jsem nějaké nabídky (sice z daleka) i tady a na netu,ale vždycky to na něčem ztroskotalo. Většinou se pohybovala cena kolem 5000 Kč a se zhruba stejně najetými kilometry jako u mého, tedy cca 140 000 - 150 000 km. Byly nabídky i z 206ky a ze 106ky. Teď se mi skoro v místě bydliště naskytla příležitost na motor ze 106ky za 10 000 Kč, ale protože má najeto 29 000 km. Dokonce i motor přehodí. Nabídka vypadá dobře. Tvrdí, že by neměl být problém s tím, že je to ze 106ky. Mohl by být nějaký problém? Můžete prosím poradit. Díky moc a hezký nadcházející víkend, Tom Koryčánek

[upravil dne 20.11.2009 korycanek]

Odesláno

Ak je ten motor KFX a sam ti ho aj prehodi, tym padom si ho mozes hned odskusat, tak by som do toho siel, ak je to cena (tych 10000) aj s prehodenim:super

Odesláno

Ok, díky. Asi do toho půjdu, moc možností stejně nemám a pak by mě to mohlo mrzet. Ještě se prý ale musí podívat, jestli to bude opravdu pasovat, prý podle olejového filtru :myslim

Odesláno

No ked je tvoj motor takmer KO, preco nie? Tomu ze druhy motor ma len 29tkm mozes aj nemusis verit, skor by som videl vyhodu v tom prehodeni a odskusani, platit budes predsa az potom:) Ak ti to vyjde bude to cista pracicka:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...