Capy Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 díky A dneska dorazila pancéřová hadice a koncovky - budu dělat vedení k hydro ručce Citovat
Brian Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 a je znat nejakej rozdil s tou rozperou v jizdnich vlastnostech? taky o ni premyslim Citovat
Capy Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 ještě jsem s tím nejel. A před tím takovou dobu že už to asi ani nepoznám. Citovat
Guest Martan1 Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Jo jo je to pekny.Prosim te ten motor jsi tam mel nebo jsi ho kupoval zvast.Dikys Citovat
Capy Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 mi16 tam byl od výroby ale už je druhej. ten původní už byl prý slabej. Citovat
Guest Martan1 Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Ja jen podle toho deklu na motoru mel jsem tam take cervene 16V a obrousene ty carky kolem a vim ze majitel po me co ji mel s tim to motorem ji vyboural tak jen jestli jsi ho nekoupil ty vis. Citovat
Capy Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 tak dnes se povedlo otvírákem (soustruhem) rozebrat nerozebiratelnou visco spojku. Časem přijde na její repasy. Dovaření odsoustruženého materiálu opracování naplnění novým olejem a uzavření pak bude snad zase jak nová. Citovat
MIHUL Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 muzes pak nafotit trochu jak vypadaji ty lamely detailneji?jestli je na nich videt opotrebeni?to me celkem zajima jak tohle funguje... Citovat
Capy Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 zítra nafotím budu je čistit. je tam 17 lamel s vnitřním ozubením a 18 s vnejším na přeskáčku. Opotřebované by neměly být, protože by se v ideálním případě neměli navzájem dotýkal, ale i když tak jen lehce a neopotřebí se. Hlavní funkci vykonává náplň a tou jest silikonový olej. Při protočení lamel proti sobě dojde k ohřátí oleje a tím k jeho rychlému ztuhnutí. díky velkému počtu lamel které se sotva brodí zkrz ztuhlý olej dochází k přenosu kroutícího momentu přes tento vehement. Toť ve zkratce a snad srozumitelně. Citovat
MIHUL Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 to te chapu,ale proc by ten clovek co to dela jenom nevymenil napln?takhle to preci zavrhl ze to nejde opravit,tak nekde musi byt neco kde se stane chyba.Vzdyt by tam jenom navrtal diru,vymenil napln,skasiroval te a neresil bys to dal.Jinak ti drzim palce aby to byl jenom olej a jel si znovu dal:mrk Citovat
Capy Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 problém je v tom že ta kapalina je hustší něž med a tím pádem se musí plnit velkým tlakem. A když už je spojka ve špatném stavu respektive její tesnění tak už naplnit bohužel nejde protože mu tlak uteče kolem těsnění. Doufám že se povede jí opravit. naštestí mám dvě tak v téhle se mohu štourat jak dlouho budu chtít. Citovat
Capy Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 tady jsou ty lamely. v místech kde se mohly dotýkat jsou jejich plochy vyleštěné, ale nejsou opotřebované. Co jsem sháněl info o visco je to bežný jev a viděl jsem to na každé rozebrané. tady jsou zase ty těsnění takzvané X-kroužky. jeden je úplně kaput. a to bílé je malé středící ložisko je jen jedno protože na druhé sraně z něj byli jen kousky. Bube se muset vyrobit. Citovat
SV 24 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Capy: slo v pohode vyndat revodovku? Ceka me vymena loziska,ktere se ozyva,tak se chci jen popr,pripravit na nejaky zadrhel... Dekuji! Citovat
Capy Odesláno 20. leden 2011 Autor Odesláno 20. leden 2011 já už to umím docela rychle, protože už jsem to několikrát dělal. nejlíp to jde spodem. sundat nápravnici řízení řazení stabik kardan odpojit. poloosy vyndat levá jde hůř. jelikož z těchto důvodů nemam nad motorem baterku tak se s ní netrápím. vypustit vodu sundat rozvaděč a pak už rozvodovku a převodovku. A pak mam všechno z dřívějších demontáží všechno umyté tak je to příjemnější. Citovat
SV 24 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 tak to bude zajimava operace.Neni sance u GTi16,ze ji vytahnu bokem vid? Citovat
Capy Odesláno 20. leden 2011 Autor Odesláno 20. leden 2011 jo pokud to je na gti 16. já myslel že budeš někomu dělat 4x4. to by mělo jít bokem. Vyndaval jsem to tak na 205 gti a šlo to. chvilku hlavolam ale nakonec to jde. Citovat
myšut Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 ahoj capy,mám člověka ,co studuje a mám vzkaz: Tento princip používala Tatra konkrétně na lokomotivách ř. 211 a 212. Výkresy vě větším provedení budou mít v depu, kde se lokomotivy opravují. 100% vím, že výkres je v Ústí nad Labem, popřípadě nadšenci v Lužné u Rakovníka. Jinak tento hřídel lze celkem pohodlně vyrobit na CNC strojích a zhotovení výkresu na tuto hřídel není těžké pořídit, pokud někdo tomu hoví. V programu CAD už je to celkem dobře proveditelné. Citovat
Capy Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Ahoj počkej ted nevím jestli mluvíš k visco spojce nebo k hřídelím do převodovky a rozvodovky. Jinak pro cnc by nebyl asi problém mám obě hřídele vymodelované 3d programu NX6 jen bych musel domodelovat přesné ozubení aby to cnc udělalo komplet. Případně by postačilo jen soustružení Protože ve Slaném dělaj ozubení a zrovna tento týden si lámou hlavu s mými novými hřídelkami. Už se těším až budou hotové snad to bude v pohodě. V sobotu valim do sosnový tak tam snad neurvu ty staré které jsou na hraně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.