Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás kluci .. :)

cca před třema měsícema jsem si koupil 106ku , motor 1.4 , rok 97 najeto 96 tis. km.

Rád bych se pustil do nějakých uprav, tj. sání, kola, dokoupit mlhy, hudbu a tak .. ale říkám si má to cenu ? Má cenu vrážet do toho peníze ? Bral bych třeba i tu S16, ale bohužel to po finanční stránce nelze. (kvůli motoru)

Navíc začal mi téct olej z motoru, občas ukápne.. přetěsnění prý 3000kč . Vůbec nevim , jestli to nemám prodat a koupit něco jiného...

Přiznám se je mi 18, možná tu sem na foru nejmladší a chtěl bych toho na začátek moc :D ( od auta )

Dík

Odesláno

Zdary, je mi 18 od srpna, auto mam 2 mesice...prvni si rekni, jestli chces to auto nebo ne. Ja jsem musel taky udelat rozvody, altik, starter, volej, tesneni. Az ted upuju sani. Je pravda ze uz jsem to koupil s kompletni hudbou, komplentni plato + zesik + chameleon JVC. Alu disky novy letnaky + zimaky...hledaj jsem dlouho to auto...Ale pokud planujes neco jineho do budoucna, nema to cenu. Ja ho koupil za 36 tisic + dovoz technicka a prihlaseni. 1.4 2000r.v. 195 najeto. Ja si ho chci minimalne rok az dva nechat takze do nej investuji a rozhodne bych ho ted neprodaval jenom kvuli tomu ze bych prodelal...Koukal jsem i na s16 ale z duvodu ze jezdim kazdy den do skoly, tak spotreba by byla nekde jinde...1.4 je kompromis spotreba a vykon pro me. To si musis ujasnit

[upravil dne 19/11/09 Fr3sh]

Odesláno

Kolikatyho srpna ? :D

Taky jsem srpnovej :) to seš na tom uplne stejne, taky jezdim kazdy den do skoly(30km denně ) . Je pravda, mít s16 tak bych to asi neutáh no :( . Asi si tohle nechám a budu jak ty. mě stálo 52tisíc no .

[upravil dne 19/11/09 jadek]

Odesláno

jadek: Hele co bys to prodával?? mě je 19, 106 mám taky jako první auto a řeknu ti co bych dal za tu tvojí... zaprvý mám 1.0 a zadruhý mě čeká výměna motoru kterej sem sice sehnal za dobrej peníz (děkuji Aleskovi :D ) ale stejně... plus se na ní už udělalo taky spousta věcí. ale pořád jí mám rád :) takže buď rád za to co máš :P a pokud nejsi tak s tebou klidně vyměnim :D

Odesláno

jadek:správné rozhodnutí:super.já měl první auto škodu 100:D.Myslim že máš hezkou 106ku a kvůli tomu že ti teče vana ji prodávat by byla škoda.Já ji mám už 2 roky a dal jsem do ní už pomalu 2x tolik co mě stála,ale je to můj mazel a nelituju toho:papa

[upravil dne 20/11/09 $ Torrez $]

Odesláno

taky jsem si v 18 poridil 106 1.1, rikal jsem si ze za rok pujde z baraku, ted mi je 21 a porad sni litam, jen tech oprav je cimdal vic, za ty 3 roky sem nalital 100tis km, ted 4 veci opravim a 5 se jich rozbije, ale kdybych si mel znova vybrat prvni auto tak urcite zase volim 106, perfektni vozejk :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...