Mara773 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Čau prosím vás neví tu někdo v čem by mohla být chyba že mi v mé 206ce nesvítí tlačítka k ovládání digitální klímy bo v noci na ně není vůbec vidět a tudíš nevím co mačkám poradí někdo ? Citovat
Mara773 Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 jináč display svítí v pohodě jen na ty tlačítka není vidět Citovat
mindwipe Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 diody pod tlacitkami? neskusal si to vybrat a pozriet ich? Citovat
Mara773 Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 ee neskoušel bo je mi divné že by nesvítila ani jedna ale zkiusím se na to mrknout Citovat
Mara773 Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 prosím vás a nevíte jak se sundávají ty krytky s těch tlačítek jestli jde vyloupnou každé tlačítko nebo se musí odšroubovat celý panel klímy a zezadu nějak měnit ty žárovičky ? bo jak jsem chtěl odlupovat ty tlačítka tak jsem se bál abych je nepoškodil tak se raději zeptám jak se to přesně má dělat . Citovat
mindwipe Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 ja klimu nemam, akurat panel topenia, a tam sa to rozobera zo zadu.. spredu s tym nic asi neurobis.. Citovat
janci77 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Skús to odobrať podľa tohto návodu... Je to síce bez klímy, ale princíp je rovnaký... musíš odobrať celý ten stredový panel a potom sa dostaneš k tým diódam alebo žiarovkám... Citovat
Lordmajkl Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Myslím, že už se to tu řešilo, nejsou náhodou 2 verze těch panelů??? Se mi zdá, že mi to nesvítí od novoty... Nikdy jsem potom nepátral, ale svítí mi pouze displej a tlačitka ne... Citovat
Mara773 Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 Tak už jsem na to přišel musí se demontovat celý panel digi klímy a zezadu jsou tři žárovky dvě na display a jedna na všechny tlačítka tudíš pokud jebne tak nesvítí ani jedno tlačítko takže vyměním a je to OK ale přesto díky za rady čus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.