kupák Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Já jen malé info pro ty, kdo scháněli výfuk na 3.0 coupé. Málokterý druhovýrobce ho má a většina shopů ani 406 v třílitru nezná. Jelikož můj origo stojí střední a zadní díl cca 15.000,-- Kč bez příslušenství, ohlížel jsem se a našel www.vyfuk.com, kde 406 coupé 3.0 V6 znaj a výfuk uměj. Walker na moje auto vyšel střední díl cca 3.600,--, zadní díl cca 3.990,-- Kč. Dodání cca do 4 dní. (teda doufám, že to přijde) Ještě nabízej to samé od polského výrobce Polmostrów, ale s ohledem na to, že každý díl stojí 1.090,-- Kč, přišlo mi to podezřelé i na polsko, tak jsem to nebral, ikdyž to maj skladem. To jen pro info, kdyby někdo hledal. Je-li to tu double, prosím admina, ať to přešoupne, kam to patří. Já jiné téma nenašel. Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Hmm...tak to potom moj duplex nebol teda az taky drahy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.